Şifrem?
271 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

Ayvalık CHP'de 4.Aday Mesut Nail Akın Oldu
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, 30 Mart 2014 tarihinde Türkiye genelinde yapılacak olan Yerel seçimler öncesinde CHP Ayvalık İlçe Başkanlığındaki aday adaylığı için başvurular tüm hızıyla sürüyor.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

Bu kapsamda önceki gün öğle saatlerinde Ayvalık Ticaret Odası Başkanı Rahmi Gençer’in Ayvalık Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklamasının ardından, aynı gün saat 18.00’de de ilçenin tanınmış Elektrik Mühendislerinden Mesut Nail Akın, parti binasına gelerek aday adaylığını açıklayarak, başvuru dosyasını CHP İlçe Başkanı Cihan Şişman’a teslim etti. Mesut Nail Akın’ın Ayvalık Belediye Başkanlığına aday adaylığı açıklaması sırasında kendisine Altınova Belediye Başkanı ve CHP Ayvalık Belediye Başkan aday adayı Asım Sürer’in yanı sıra uzun süredir parti kulislerinde belediye başkanlığına aday adayı olması beklenilen Vecdi Yılmaz ve eşi Şayan Yılmaz’ın da destek verenler arasında olduğu gözlendi.

Mesut Nail Akın’ın aday adaylığını açıklaması öncesinde Akın’ı destekleyen kalabalık bir guruba hitap eden CHP Ayvalık İlçe Başkanı Cihan Şişman, yerel seçimlerde Ayvalık’ta en güçlü partinin CHP olduğuna işaret ederek, ““30 Mart 2014 tarihindeki yerel seçimlerde seçeceğimiz Ayvalık ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Meclis Üyeleri seçimlerindeki olası başarımıza Ayvalık halkının ihtiyacı olduğu kadar, ulusal bütünlüğümüzün de her zamankinden daha fazla ihtiyacı vardır. Bunun için bütün yurt severleri CHP’de siyaset yapmaya, yandaş olmaya ve oy vermeye çağırıyoruz. Bunun için başta ‘Atatürk’ün askerleriyiz’ diyen, ‘Birleşe birleşe kazanacağız’ diyen, birleşme kültürünü benimsemiş bütün yurtseverleri çağırıyoruz” dedi.

Şişman yaptığı konuşmada, aday adaylığını açıklayan Mesut Nail Akın’ın kendilerinden olan bir partili olduğunu vurgulayarak, “Sevgili Mesut Nail Akın ve ailesini antiemperyalist, antifaşist, bütün cephelerde devrimci kimliğiyle gördüğümüz, partimize her zaman her konuda destek veren bir arkadaşımızdır. Parti disiplinini ve değerini bilen, partimize ve partililerimize saygılı bir arkadaşımızdır. İlk defa yaşayacağımız Büyük Ayvalık Yerel Yönetim seçimlerinde, belediye başkan aday adaylığını açıklarken hatırlatmak isterim ki, bu arkadaşımız 2004-2009 döneminde CHP’li Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen başkanlığındaki başarılı dönemin belediye meclis üyesi, zaman zaman belediye başkan vekili, zaman zaman ise encümen komisyon üyelikleriyle belediye yönetiminde deneyimlidir” ifadelerini kullandı.

“YOLA ÇIKTIKLARINI, YOLDA BULDUKLARIYLA DEĞİŞENLER; HEM YOLUNU HEM DE DOSTUNU KAYBEDERLER”
Yola çıktıklarını, yolda bulduklarıyla değişenler; hem yolunu hem de dostunu kaybeder. Cihan Şişman’ın ardından aday adaylığını açıklayan Elektrik Mühendisi Mesut Nail Akın ise önce kendisine ait otobiyografisini destekçileriyle paylaştı. Katılımcı, çoğulcu, etkin, demokratik, hesap veren, şeffaf, hızlı hizmet üreten, bilgi edinme hakkına saygılı, çağdaş bir Ayvalık için aday olduğunun altını çizdi.

Akın, “Yaşamım boyunca hedeflerimi belirlerken yanımda hep dostlarım oldu. Onlarla birlikte yola çıktım. Yola çıktıklarımı, yolda bulduklarımla hiçbir zaman değişmedim. Çünkü ‘Yola çıktıklarını, yolda bulduklarıyla değişenler; hem yolunu hem de dostunu kaybeder. Bu ilke aynı zamanda sosyal demokrat dünya görüşümün de bir gereğidir. Bu yolda yürürken bize katılacak olanlara da elbette ki kapımız ve kollarımız hep açık olacaktır. Laik, demokratik bir ülkenin özgürce düşünen, aydınlık bireyleri olarak; her kökenden ve her inançtan insanlar olarak; eşit, onurlu ve mutlu bir yaşamı birlikte kuralım. İşte bugün burada huzurunuza bunları yapabilmek için çıktım. Görev istemek için karşınızdayım. Belediye çalışmalarımızda daha demokratik, daha katılıcı, daha şeffaf, daha hesap verir ve daha hesap sorar bir anlayışı hakim kılmak için yola çıktık. Belediyecilik anlayışımız; ‘Önce İnsan, Önce Doğa ve Hep İnsan, Hep Doğa’ olarak şekillenecektir. Birey olarak yaptıklarımız ve başarılarımız ortadadır. Takım anlayışı, takım ruhu, başarma inanç ve bilinci içinde çalışırsak, başarımız daha kalıcı ve büyük olacaktır. Bu nedenle yönetim anlayışımın temelini daima ekip çalışması oluşturacaktır” dedi.

Ayvalık CHP’nin 4. aday adayı Elektrik Mühendisi Mesut Nail Akın sözlerini; “Hizmet etmek kararlılık ve istek gerektirir. Daha önce yapılmış tüm çalışmalar saygıyı hak etmektedir. ‘Önce İnsan, Önce Ayvalık’ diyerek, kazanılmış değerleri koruma adına Ayvalık Belediye Başkanlığı adaylığım için desteklerinizi bekliyorum” şeklinde noktaladı.

31.08.2013

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler











Son Günlerin Haberleri
29.04.2024 Tarihli Haberler
28.04.2024 Tarihli Haberler
27.04.2024 Tarihli Haberler
26.04.2024 Tarihli Haberler
25.04.2024 Tarihli Haberler
24.04.2024 Tarihli Haberler
23.04.2024 Tarihli Haberler
22.04.2024 Tarihli Haberler
21.04.2024 Tarihli Haberler
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir Ayvalık CHP'de 4.Aday Mesut Nail Akın Oldu

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi