Şifrem?
232 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

Karanfil Dağıtarak Chp'den Aday Olduğunu Açıkladı
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Ayvalık Ticaret Odası (ATO) Başkanı Rahmi Gençer, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’nden belediye başkanlığına karanfiller dağıtarak aday olduğunu açıkladı.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

Altınova’nın CHP’li Belediye Başkanı Asım Sürer ve Küçükköy’ün CHP’li Belediye Başkanı Mesut Ergin’in ardından geçtiğimiz günlerde CHP’ye üye kaydını yaptıran Rahmi Gençer'de halk ve parti tabanından büyük istek geldiği için başkanlık yarışına katıldığını söyledi.

CHP Ayvalık İlçe Başkanlığına kalabalık bir gurupla gelen Rahmi Gençer'e partililerin yoğun ilgisi dikkat çekerken, CHP Ayvalık İlçe Başkanı Cihan Şişman’da Ayvalık’taki yerel seçimlerde favori partinin CHP olduğunu yinelediği konuşmasında, Ayvalık’ta CHP’nin her geçen gün daha da güçlendiğine işaret etti.

CHP Ayvalık İlçe Başkanı Cihan Şişman’ın ATO Başkanı Rahmi Gençer’in aday adaylığını açıklamasıyla ilgili olarak da, “Öteden beri CHP’li olmasa da, CHP değerine sahip bir hemşehrimiz olarak, aynı siyasi kulvarda kolkola, omuz omuza savaşım verebileceğimiz Rahmi Gençer, 3 dönemdir sürdürdüğü ATO Başkanlığı göreviyle, öncelikle sportif camiadaki katkı ve çalışmalarıyla yöneticilikleriyle, diğer sivil toplum örgütlerine olan duyarlılığı, yardım ve katkılarıyla demokrasi kültürünü, toplumsal kültürünü özümsemiş olması açısından bakıldığında Sayın Gençer Ayvalık Belediye Başkanlığı aday adaylığında ciddi bir donanıma sahiptir” diye konuştu.

GENÇER’E SEVGİ SELİ

Cihan Şişman’ın ardından konuşan ATO Başkanı Rahmi Gençer sık sık alkışlarla kesilen konuşmasında, “Konuşmalarımda sık sık Ayvalık artık kocaman bir kent diyorum. Gerçekten de öyle oldu. Sarımsaklısı, Küçükköyü, Altınovası, Cundası ve köyleriyle birlikte gerçekten kocaman bir kent oldu. Şimdi yapacağımız coğrafi güzelliğini, mimarisini korumak, turizmi ve iş imkânlarını geliştirecek çözümler bulmak, geçmişten gelen topluluklarının kültürlerini geleceğe taşımak ve böylece daha mutlu bir Ayvalık hedefimize birlik ve beraberlikle ulaşmaktır. Bu bilinçle Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu, cumhuriyeti, laikliği ve demokrasiyi bütün gücüyle koruyan, geliştiren; barışı, hoşgörüyü, kadın erkek eşitliğini, onurlu çalışma hakkını, çağdaşlığı, çevreye duyarlılığı, hukukun üstünlüğünü, bölünmez bütünlüğümüzü, her insanın eşitliğini savunan, insan merkezli bir kentsel ve toplumsal kalkınma anlayışına sahip Cumhuriyet Halk Partisi’ndeyim. Cumhuriyet Halk Partisi Ayvalık Belediye Başkanlığına aday adayıyım” ifadelerini kullandı.

Gençer, “İşte bu bilinçle bundan sonra enerjimi, heyecanımı, bilgi birikimimi, deneyimlerimi kutsal bir görev olan Belediye Başkanlığında kullanmak istiyorum. Bunları yaparken Ayvalık tutkunu, alanında uzman, çalışkan, kararlı, güçlü, toplumumuzun her kesimini temsil edecek, gecesini gündüzüne katacak, sizlerin içinden, tüm sorunları ve hedeflerimizi masaya yatırarak güçlü bir ekiple mutlu ve huzurlu bir Ayvalık için çalışacağız. Ekibimle birlikte Ayvalık için çalışırken, elbette sivil toplum kuruluşlarıyla da yakın temas içinde olacağım. Ayvalık’ın sorunlarını çözme yolunda sivil toplum kuruluşlarımızın görüşlerini mutlaka alacağım. Onlarla birlikte ortak projeler gerçekleştireceğiz. Ayvalık’ın sorunlarını çözerken kentimizde yaşayan herkesin en aktif biçimde Ayvalık’ın yönetimine katılmasını sağlayacağız. Belediyemizin kapısı herkese açık olacak. Her düşünceye saygılı olacağız. İnanıyorum ki, 2014 yerel seçimlerinden sonra da Ayvalık’ta Cunda’sıyla, Küçükköy’üyle, Sarımsaklı’sıyla, Altınova’sıyla, 17 köyüyle yine hizmetimiz devam edecektir” dedi.

ZAFER BAYRAMINI UNUTMADI

Konuşmasında 30 Ağustos Zafer Bayramını da unutmayan Rahmi Gençer, “Zafer Bayramımız; 26 Ağustos 1922’de Mustafa Kemal Paşa’nın emriyle başlayıp 30 Ağustos’ta zaferle taçlanan bu büyük gün en büyük bayramlarımızdan biridir. Bu zafer bize hayat verdi, milletçe yüzümüzü güldürdü. Çünkü Milli Mücadele zaferle sonuçlandı ve Türkiye bağımsızlığını ilan etti. 1922’de kazanılan bu zafer bizim için bir kılavuz, bir yol göstericidir. Ve cumhuriyet kuruldu. Bir yandan da iki ay sonra Cumhuriyetimizin 90. yılını kutlamaya hazırlanıyoruz. Yakında birer birer açıklayacağım kapsamlı projelerle Ayvalığı Cumhuriyet’in 100. yılına hep beraber hazırlayacağız. Üstündeki kabuğu hep beraber temizleyeceğiz. Ayvalık güzelleşecek, kalkınacak, serpilecek, yücelecek, alkışlanacak ve daha çok sevilecektir. Belediyecilik bir gönül işidir, birikim meselesidir. Kentin nabzını ta içinde duymaktır. İnsan sevgisidir. Duygu dolu ama biraz da maceralı bir iştir. Bu bilinçle ve bu inançla Ayvalık için yola çıktım. Siz değerli hemşerilerimle beraber, Ayvalık’ı layık olduğu yere çıkaracağımıza yürekten inanıyorum ve bunda kararlıyım” ifadelerini kullandı.

Konuşmasının ardından kendisini desteklemeye gelenlere karanfiller dağıtan Rahmi Gençer’e özellikle sivil toplum kuruluşlarının temsilcisi olan çoğunluğu kadın kalabalık bir gurubun destek vermesi ise dikkat çekti.

29.08.2013

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler











Son Günlerin Haberleri
29.04.2024 Tarihli Haberler
28.04.2024 Tarihli Haberler
27.04.2024 Tarihli Haberler
26.04.2024 Tarihli Haberler
25.04.2024 Tarihli Haberler
24.04.2024 Tarihli Haberler
23.04.2024 Tarihli Haberler
22.04.2024 Tarihli Haberler
21.04.2024 Tarihli Haberler
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir Karanfil Dağıtarak Chp'den Aday Olduğunu Açıkladı

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi