Şifrem?
69 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

Ticaret Odası'na Balıkesirspor Brifingi
PTT 1. Lig'in yeni ekibi Balıkesirspor'da lig hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Balıkesir Ticaret Odası'nın Temmuz ayı olağan toplantısının özel konuğu olan Balıkesirspor Kulübü Başkanı Tuna Aktürk, PTT 1. Lig ile başlayacak yeni dönemle alakalı iş adamlarını bilgilendirdi.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

Maçların oynanacağı Balıkesir Atatürk Stadında lig statüsü nedeniyle ilk defa uygulanacak olan 'rulopan reklam' uygulamasını anlatıp destek isteyen tuna Aktürk, rulopan reklamı veren firmaların reklamlarına flaş röportajlarda arka fonda kullanılacak reklam panolarında da yer verileceğini bildirdi. Rulopan reklam ücretinin ise baskı ve KDV dahil maliyetinin 35 bin TL olduğu açıklandı.

BALKES FORMALARI İLK DEFA SATIŞTA

Balıkesirspor Kulübü Başkanı Tuna Aktürk, Ticaret Odası'nda Balıkesirspor'un PTT 1. Ligde giyeceği takım formalarını ilk defa tanıttı. Çubuklu, Kırmızı, Beyaz ve gece maçlarında deplasmanda giyilecek olan Turkuaz formalar oldukça beğeni topladı. Balkes'in kırmızı beyaz formaları ile gece deplasman maçlarında giyilecek turkuaz formasının ortak satış fiyatının ise 65 TL olduğu bildirildi. Ayrıca, bu yıl ilk defa Balıkesirspor'un evinde maçların oynanacağı Balıkesir Atatürk Stadında rulopan reklamlar da ilk defa uygulanacak. Bunlarla ilgili bilgi veren Balıkesirspor Kulübü Başkanı Tuna Aktürk, şunları söyledi;

"Balıkesirspor Balıkesir şehrinin dinamiklerinden bir tanesi. Balıkesir Ticaret Odasının kendi içinde yaptığı ankette Balıkesirspor'un Balıkesir'in öncelikleri arasında çıkması bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Katkılarınızdan ve yaklaşımınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Bu sene takımımız 1. lige çıktı, bundan dolayı iç sahadaki 18 tane maçımız TRT 1 veya TRT Spor kanallarından naklen yayınlanacak. Bu nedenle rulopan reklam panosu aldık. Bu makinenin uzunluğu 100 metre ve 20 ayrı modülden oluşuyor, bir modül 5 metre. Bu modüllerin üzerinde otomatik olarak maçta bizim ayarlayacağımız dakika üzerinden ki bu ortalama iki buçuk dakika olacak reklam döngüsü oluşacak. Bununla ilgili çalışmalar tarafımızdan yapılmakta. Ayrıca flaş röportaj denilen maçın başında, devre arasında ve sonunda futbolcular, teknik heyet ve yöneticilerle yapılan röportajlar sırasında arka fonda konulan rulopan reklam panoları var, saha içindeki rulopanlara reklam verenlere 4'er tane ayrıca reklam vereceğiz biz kulüp olarak. Bunun maliyeti baskı ve KDV dahil 35 bin TL. Bu diğer şehirlere göre çok uygun. Biz Balıkesir olarak ilk defa böyle bir şeyi deneyeceğimiz için Balıkesirspor Kulübü böyle bir rakamda karar kıldı. Şu anda Balıkesir'de iş adamı ve esnaflarımızı dolaşıyoruz bize yardımcı oluyorlar sizlerin de yardımcı olacağınıza inancımız tam. Yine bu sene kapalı ve açık kombine biletlerini numaralı hale getiriyoruz. Kapalı kombine 400 TL, alınan biletin üzerinde sizin firmanızın ismi, vergi numaranız, blok, koltuk, sıra numarası yer alacak. Maça ne zaman girerseniz girin koltuğunuza oturup maçınızı izleyebileceksiniz. Bu da Balıkesir'de yıllar sonra ilk defa yapılan bir uygulama. Belki ilk bir-iki hafta zorluk çekilebilir ama sonra alışılacaktır. Balıkesir Ticaret Odası Meclisi olarak sizlerin de kombine bilet satışına ilgi göstereceğinize inanıyoruz. Atatürk Stadı önünde Ağustos 15'te Balıkesirspor Store mağazası açacağız, yeni sezon formaları, eşofmanlar, çay fincanı, bardak, saat, yeni doğan ve 0-6 yaş ürünler satışa sunulacak. İnşallah Balıkesir halkının ve sizlerin desteğiyle Balıkesirspor'u daha iyi yerlere getirmek için elimizden geleni yapacağız."

BALIKESİRSPOR TÜRKİYE'DEKİ 36 MARKA TAKIMDAN BİR TANESİ

Balıkesirspor Kulübü Başkanı Tuna Aktürk, üst klasmana çıkmanın beraberine şüphesiz birçok avantajı da getirdiğini, bunun tüm şehrin temsil edilmesiyle ilgili büyük önem taşıdığını ifade etti. Balıkesirspor Kulübü yönetimi olarak son derece hesaplı bir mali politika izlemek durumunda olduklarını belirten Tuna Aktürk, kulüp olarak en pahalı futbolcuya (yabancı oyuncu dahil) verebilecekleri maksimum rakamın 400 bin TL olduğunu, bunun asla 401 bin TL olmayacağını açıkladı. Balıkesirspor'un şu anda Türkiye'deki 36 marka takımdan bir tanesi olduğunu vurgulayan Tuna Aktürk şöyle konuştu;

"Biliyorsunuz ki üst lige çıktığınız zaman maliyetler de ona göre artıyor. Şu anda piyasada 700-800 bin TL bir futbolcunun yıllık maliyetini bulan takımlar var Ama bizim takımımızda 401 bin TL oyuncu yok. Bizim iç ve dış transferde maksimum rakam yabancı da dahil 400 bin TL. Bizim en fazla verebileceğimiz ücret bu. Bizler bu koltuklarda geçiciyiz, elimizdeki imkanlar dahilinde hareket ediyoruz. Görevi bıraktığımızda kimseye borçlu bir kulüp bırakmak, takımı uçuruma sürüklemek gibi bir niyetimiz yok. Ayağımızı yorgana göre uzatıp yönetim kurulundaki arkadaşlarla beraber akıllı bir mali politika uygulayarak şehrimizin adını Türkiye'de daha iyi yerlerde duyurmak için maksimum gayreti göstereceğiz. Trabzon'dan futbolu çıkartın Trabzon şehrinde hiçbir şey yok. Bizler de Balıkesirspor'u mümkün olduğu kadar yukarılara çıkarak Balıkesir şehrini Türkiye ve dünyada tanıtımını daha fazla sağlayabiliriz. Bunu sadece bizim kulüp olarak yapmamız mümkün değil, bütün herkes, Ticaret Odası, Sanayi Odası, Belediye, vekillerimiz bütün halkımız bir ve beraber olursak bunu başarabiliriz. Türkiye'de 36 tane takım varmış, bunu iki ayda gördüm. Şöyle bir örnek vereyim size; TRT spikeri Erdoğan Arıkan bir yerlerden bulup beni cep telefonumdan aradı, maçlarınızı canlı yayında vereceğiz, bir ihtiyacınız olursa bana ulaşabilirsiniz telefon numaram şu dedi. Bizim 3. veya 2. Ligde iken onlara ulaşma gibi bir ihtimalimiz yoktu; Şu anda onlar bize kendileri ulaşıyor. Şu anda Türkiye'deki 36 marka takımdan bir tanesi de Balıkesirspor. Bunu şehir olarak çok iyi kullanmak durumundayız. Şehrimizin tanıtımı için, reklamı için gerçekten çok önemli."

BTO Başkanı Fahri Ermişler, Balıkesirspor kombine biletlerinden alıp BTO Meclis üyeleriyle birlikte maçları izleyeceklerini, rulopan reklam çalışmasında da BTO olarak mutlaka yer almaları gerektiğini, ayrıca çarşamba akşamları düzenlenen 'Canlı Şehir Balıkesir' etkinliklerinde Balıkesirspor standı açıp forma satışı yapacaklarını, yine BTO Meclisi olarak Türk Kızılay'ına toplu halde kan bağışında bulunacaklarını bildirdi. Ermişler, BTO yönetim kurulu ve meclisi olarak Balıkesirspor'a yardım ve desteklerinin her zaman devam edeceğini bildirdi. BTO Meclis Başkanı Yücel Yılmaz da Balıkesirspor'un Balıkesir'i Türkiye'nin her yerinde İl'i bir uç beyi gibi temsil ettiğini belirterek Kulüp Başkanı Tuna Aktürk'e bilgilendirmesinden dolayı teşekkür etti.

BALKES'TEN CANLI ŞEHİR BALIKESİR DESTEĞİ

Bu arada Balıkesirspor Kulübü Başkanı Tuna Aktürk, Ticaret Odasının bir küredir başlattığı çarşamba akşamları düzenlenen 'Canlı Şehir Balıkesir' etkinliklerine kulüp olarak katkı sağlamak istediklerini, bu amaçla haftaya çarşamba akşamı, BTO'nun etkinliklerine en az 1 tanesi yabancı oyuncu olmak üzere 4-5 futbolcu, Balıkesirspor yönetimi ve teknik kadro ile beraber Ticaret Odası yöneticilerinin yanında olacaklarını açıkladı. Tuna Aktürk'ün bu açıklaması meclis üyeleri tarafından alkışlandı.

17.07.2013

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler















Son Günlerin Haberleri
27.04.2024 Tarihli Haberler
26.04.2024 Tarihli Haberler
25.04.2024 Tarihli Haberler
24.04.2024 Tarihli Haberler
23.04.2024 Tarihli Haberler
22.04.2024 Tarihli Haberler
21.04.2024 Tarihli Haberler
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler
17.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir Ticaret Odası'na Balıkesirspor Brifingi

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi