Şifrem?
128 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

İsmail Ok, Edip Uğur'a Cevap Geldi
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Edip Uğur'un eski hal binası ve eski lunapark ile ilgili açıklamalarında Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok'u 'Hodri Meydan' şeklinde eleştirmesine Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok'tan cevap geldi.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Edip Uğur'un eski hal binası ve eski lunapark ile ilgili açıklamalarında Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok'u 'Hodri Meydan' şeklinde eleştirmesine Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok'tan cevap geldi. Başkan Ok, Milletvekili Uğur'a 'Edip Uğur, restini gördüm' diyerek seslenerek Balıkesir'in en büyük meydanında tartışmaya davet etti.

Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok, belediye encümen salonunda yaptığı basın toplantısında eski hal binası ve eski lunapark alanı ile ilgili olarak AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Edip Uğur'u eleştirdi. Başkan Ok, "Bizim terbiyemiz, edebimiz Edip Uğur tarafından yanlış yorumlanıyorsa, bizim korktuğumuzu sanıyorsa yanılıyor. Bizler sadece Allah’tan korkarız. Edip Uğur ateş olsa bizi zerre kadar etkilemez. Biz yine de bu cevapları verirken, Balıkesir halkını temsil etme zorunluluğu çerçevesinde hareket ediyoruz. Edip Bey’in bu telaşını anlıyoruz. Bütün anketlerde Edip Uğur’u en az ikiye katlıyoruz. Balıkesir’in bize olan güveni, inancı bütün siyasi görüşlerden en üst derecede destek alıyoruz. Bu da Edip Uğur’un bize iftira, gerçekleri saptırma, karalama, bulunduğu konuma yakışmayan davranışlar sergilemesini anlıyoruz. 2009 seçimlerinden ders çıkartmamış olacaklar ki; derin devletin, derin görevlerinde bulunan bazı kişilerin rehberliğinde hala bize çirkince saldırıyorlar. Tabi altın çamura düşmekle değerinden bir şey kaybetmez. Bizim dağıttığımız belgeleri bile saptırarak kamuoyunu yanıltmaya çalışması, bize iftira atmasını biz anlıyoruz. Ama bu demek değil ki biz susacağız. Asla gerçekler karşısında susmayız" dedi.

OK: "İSTERSEN AK PARTİ'YE GELİRİM"

Belediye Başkanı İsmail Ok, devlet gücü kullanılarak kendilerine zulüm uygulandığını belirtti. Başkan Ok, Milletvekili Edip Uğur'a bulunduğu makamdan dolayı hiç bir zaman saygıda kusur etmediklerini kaydederek, "Devletin gücünü kendi gücü gibi kullanmaya kalkan, milletvekili de olsa, genel başkan yardımcısı da olsa, bizim için her türlü zulmü reva görenler karşısında zerre kadar kılımız kıpırdamaz. Edip Uğur, bize hodri meydan çekti. Hodri Meydan diyor, biz sakinliğimizi koruduk, kendisine bulunduğu konuma saygıda kusur etmedik. Biz böyle yaptık diye, iftiralara devam ediyor. Hodri Meydan’ı görüyorum. Balıkesir’de kendi nereyi tercih ediyorsa, ses düzeni, ışıklandırma bizden. Kendisi zamanı ve yeri belirleyecek. Krt’nin moderatörlüğünde de olabilir, hatta AKP il binasında da olabilir. Tek başına, hodri meydanını görüyorum. Bizim saygıda kusur etmememiz korkuyor anlamına gelmez. Edip Uğur, devletin gücünü kullanarak bize yapmadığı zulüm kalmadı. Artık yavaş yavaş bu zulümlerin arkasındaki perde aralanmaya başladı. Tek başıma, AKP il diyorsa orası, benim tavsiyem Balıkesir’in en büyük meydanı. Ne biliyorsa, ne belgesi varsa ortaya döksün Balıkesir halkı kararını versin. Balıkesir halkı kimin kaç kuruşluk olduğunu biliyor. Hiçbir eksiğimiz, korkumuz yok. Rantla, lobilerle, güç odakları ile işimiz olmaz. Adı Ak olmak yetmiyor, karanlık lobilerle savaşmak için varız. Edip Uğur, restini gördüm" şeklinde konuştu.

CAMİ YIKTILAR İDDİASI

Belediye Başkanı Ok, Balıkesir halkının Koca Cami'nin nasıl yıkıldığının sorusunu beklediğini söyledi. İsmail Ok, "Eski kamyon garajındaki Koca Cami’yi nasıl yıktığınızı, dere yatağını nasıl değiştirdiğinizi, kendiniz tarafından oraya kavşak konulduğu halde, bizim tarafımızdan düzenleme yapılmış gibi kamuoyunu kandırmaya çalışmış gibi Balıkesir halkı cevaplar bekleyecek. Raiç bedeli 750 bin lira iken çok kısa sürede 500 bin liraya düşüyor, nasıl düşürdüğünüzü izahını bekliyor bu halk. Trilyonların nereye gittiğinin sorusunun cevabını bekliyor Balıkesir halkı. Camiyi yıkmışsınız, Allah muhafaza bir sol parti, yada sağ parti camiyi yıksaydı ne dünyada bize yer bırakırlardı, ne de öteki dünyada. Ama kendileri camiyi yıkınca altında keramet arıyorlar. Siz imar değişikliği ile camiyi yıktınız, dere yatağını değiştirdiniz, kavşak düzenlemesini geçirdiniz. Adam bize projesini sunacak artık.Bu 4 milyon bağış aldık. Şunu düşünün 100 milyon satış oluyor, 25 milyon bağış oluyor. Ancak güç odaklarına çalışmayan, halkını düşünen hizmeti ibadet kabul eden bir ekip bunu başarabilir. Buna benzer bir çok konuyu hesap vermeye davet ediyorum. Restinizi görüyorum. Bundan sonrası kendilerinin vereceği karar. Hem bize hodri meydan çekip hem meydandan kaçarlarsa söylediklerinin tamamı iftira, karalama, saldırı, devletin gücünü kullanarak halka hizmet etmeye çalışanlara zul edenlerin maskesinin düşeceği yer olacak" dedi.

 

24.06.2013

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler















Son Günlerin Haberleri
27.04.2024 Tarihli Haberler
26.04.2024 Tarihli Haberler
25.04.2024 Tarihli Haberler
24.04.2024 Tarihli Haberler
23.04.2024 Tarihli Haberler
22.04.2024 Tarihli Haberler
21.04.2024 Tarihli Haberler
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler
17.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir İsmail Ok, Edip Uğur'a Cevap Geldi

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi