Şifrem?
165 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

Mahalle Esnafını Yalnız Bırakmıyorlar
Şekerbank, Edremit ve Havran ilçelerindeki esnaf odaları ile ‘Kapımız Esnafa Açık’ sloganlı protokol imzaladı.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

Esnafın mahalle kültürü ve toplumsal değerlerin devamlılığındaki rolüne vurgu yapanŞekerbank Edremit Şube Müdürü Bilge Kağan Barbaros ve İşletme ve Tarım Bankacılığı Satış Yetkilisi Çağdaş Kurtay, 400 bine yakın esnafı kucaklayan bir banka olarak Şekerbank’ın 60’ıncı kuruluş yılı boyunca, ‘Kapımız Esnafa Açık’ platformu kapsamında her ayın 15’ini ‘Esnafın Günü’ ilan ettiklerini belirterek, “Esnafımızın kapısı hep açık kalsın diye tüm kamuoyuna bir çağrıda bulunuyoruz; her ayın 15’inde mahallenizin esnafından alışveriş yapın, diyoruz” dedi. Şekerbank, düzenlenen bir törenle Edremit Berberler-Kuaförler Odası ve Havran Esnaf-Sanatkarlar Odası ile ‘Kapımız Esnafa Açık’ protokolü imzaladı. Protokol, Şekerbank Edremit Şube Müdürü Bilge Kağan Barbaros ve İşletme ve Tarım Bankacılığı Satış Yetkilisi Çağdaş Kurtay ile Edremit Berberler-Kuaförler Odası Başkanı Erdoğan Güder ve Havran Esnaf-Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Erdal Önder arasında imzalandı.

Esnafa fayda sağlayacak birçok işbirliği, proje, ürün ve hizmet sunulması planlanan ‘Kapımız Esnafa Açık’ platformu ile tüketiciler her ayın 15’inde esnaftan alışveriş yapmaya yönlendirilerek esnafın iş hacminin artması ve böylece kapılarının hep ‘açık’ kalması, üretimin ve beraberinde ülke ekonomisinin canlanmasına katkı sağlanması hedefleniyor. ‘Anadolu Bankacılığı’nı misyon edinmiş, esnaf ve küçük işletmelere özel tabana yaygın bankacılıkta köklü bilgi birikimine sahip Şekerbank’ın, 60’ıncı kuruluş yılında ülkemiz için ilk ve tek olan, esnafa özel ‘Kapımız Esnafa Açık’ projesi, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı himayesinde ve Türkiye genelindeki 82 Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ile 3 bin 100 Esnaf ve Sanatkarlar Odasını kapsayan Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu’nun (TESK) desteğiyle, özel sektör, kamu, STK ve tüketicileri esnafla buluşturan bir platform özelliği taşıyor. ‘Kapımız Esnafa Açık’ protokolünün imza töreninde bir konuşma yapan Şekerbank Edremit Şube Müdürü Bilge Kağan Barbaros, ‘Kapımız Esnafa Açık’ projesinin, “Mahallemizi mahalle yapan esnafımız için el ele verelim. Siz de yarın mahalle esnafınızdan alışveriş yapın ve kapıları hep açık kalsın” mesajı ile başladığını belirtti.

Her ayın 15’inde tüketicilerin esnaftan alışveriş yapmasına yönelik Şekerbank’ın 60’ıncı kuruluş yılı boyunca birçok saha aktivitesi ve kampanyaların düzenleneceğini belirten Bilge Kağan Barbaros, ‘Açık’ platformu kapsamında esnafın işlerini kolaylaştıracak, onların rekabetsel avantajlarını artıracak ve onları teknolojiye, değişime açacak yeni ürünler sunacaklarını kaydetti. Bilge Kağan Barbaros, Banka olarak, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı koordinasyonu ile esnafın uluslararası standartta hizmet verebilmesi için farklı projeler de geliştireceğini belirtti.

Bilge Kağan Barbaros, “Her ayın 15’ini Türkiye çapında ‘Esnafın Günü’ ilan ediyoruz.”

Esnafın, mahalle kültürü ve toplumsal değerlerin devamlılığındaki önemli rolüne işaret eden Bilge Kağan Barbaros, “400 bine yakın esnafı kucaklayan bir banka olarak, esnafımızın kapısı hep açık kalsın diye tüm kamuoyuna bir çağrıda bulunuyoruz; her ayın 15’inde mahallenizin esnafından alışveriş yapın diyoruz. 60’ıncı yılımız boyunca her ayın 15’inde bu çağrımızı yineleyeceğiz. Her ayın 15’ini ‘Esnafın Günü’ ilan ediyoruz. Yıl boyunca bütün enerjimizle, saha ekiplerimizle bu misyonu yerine getirerek, esnafımızı ve ülkemiz ekonomisini destekleyeceğiz” diye konuştu.

01.04.2013

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler











Son Günlerin Haberleri
29.04.2024 Tarihli Haberler
28.04.2024 Tarihli Haberler
27.04.2024 Tarihli Haberler
26.04.2024 Tarihli Haberler
25.04.2024 Tarihli Haberler
24.04.2024 Tarihli Haberler
23.04.2024 Tarihli Haberler
22.04.2024 Tarihli Haberler
21.04.2024 Tarihli Haberler
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir Mahalle Esnafını Yalnız Bırakmıyorlar

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi