Şifrem?
175 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

Balıkesir'de Stresli Toplantı
Balıkesir Valiliği İl Kalite Koordinasyon Merkezi tarafından, "Kamuda Stres Yönetimi ve Öfke Kontrolü" konulu seminer düzenlendi.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

Balıkesir Valiliği İl Kalite Koordinasyon Merkezi tarafından, "Kamuda Stres Yönetimi ve Öfke Kontrolü" konulu seminer düzenlendi. Seminerde konuşan Balıkesir Valisi Ahmet Turhan, kaliteli kamu hizmetinin özellikle bu hizmeti alan vatandaşlar açısından büyük önem taşıdığını söyledi.

STRES BÜYÜK SIKINTI

Mustafa Necatibey Toplantı Salonunda yapılan seminere; Vali Ahmet Turhan, vali yardımcıları, valiliğe bağlı kurumların yöneticileri, kurumların kalite temsilcileri katıldı. Stres yönetimi ve öfke kontrolü hususunda bilgilendirilen katılımcılar, semineri büyük bir dikkatle takip ettiler. Vali Ahmet Turhan, öfke kontrolü ve stres yönetiminin günlük yaşamda hayati önem taşıdığını söyledi. Öfke kontrolünün sadece kamu açısından değil insan olarak da önem taşıdığını belirten Vali Turhan, insanların en büyük sıkıntısının stres olduğunu vurguladı. Vali Ahmet Turhan şöyle edvam etti;

"Öfke kontrolü sadece kamu açısından değil, insan olarak da önemli. İnsanlarımızın en büyük sıkıntısı stres. Her alanda her yaşta, insanlar strese çok çabuk giriyor. Kamu görevlileri özel yaşamları yanında amirleri, memur arkadaşları ve vatandaşların da neden olduğu stresle karşılaşabiliyorlar. Kamu görevlileri olarak stresin kontrolü, şahsın kendisi açısından önemli olduğu gibi kamu hizmeti alan muhatap vatandaşlarımız açısından büyük önem taşımaktadır. Özellikle çalıştığımız personelimizle yakın ilişki kurup, onların yönetimle ilgili görüşlerini almalı. Kurumumuzda düşündüğümüz hedefleri onlara benimsetmeliyiz. Yürüttüğümüz kamu hizmetlerimizin kalitesi de belirlediğimiz vizyonun gerçekleşmesinde önem arz etmektedir."

Proje kapsamında 20 kuruma 15 değişik alanda eğitimler verileceği bildirildi. Söz konusu projenin hayat boyunca ve de vatandaşın memnuniyetini sağlayarak devam ettireceklerini ifade eden Vali Ahmet Turhan, "Hiçbir kurumumuzda ciddi bir sıkıntı yok. Bu kapsamda fedakarlık yapan, çalışan arkadaşlarımızı başarı belgesiyle ödüllendirmeliyiz. Kurumlarımızdaki başarılı memurları lütfen bizlere bildiriniz. Çalışan ile çalışmayanı ayırmak gerekir. 2023 vizyonunda Balıkesir lokomotif bir il olacak. Performans değerlendirmesinde eğitimde ciddi bir çalışma yapacağız. Türkiye’ye örnek olacağız. Başarısızlığa tahammülümüz yok" diye konuştu.

Proje ekibine teşekkür eden Vali Turhan, bu projeye gönülden inanılarak katkı sağlanması gerektiğinin altını çizdi. Seminerin konuşmacısı olan sağlık, eğitim, danışmanlık hizmeti veren özel bir şirketin müdürü Psikiyatri Uzmanı Dr. Sedat İrgil, günümüzün en önemli sorunları arasında yer alan stresin çalışma yaşamındaki etkisi ve sonuçlarıyla üzerinde durulması gereken bir konu olduğunu anlattı. Sedat İrgil, "Bilgi çağına geçişin hızlanması, üretim ve müşteri ilişkilerinde yaşanan rekabetin etkin hale gelmesi, nitelikli iş gücüne olan talebin artması, yenilik ve değişimin her alanda var olan sistemlerin yapı ve yönetim biçimlerini etkilemesi gibi faktörleri, iş yaşamını derinden etkilemekte iş stresi ile çoğu zaman karşı karşıya gelinmesine neden olmaktadır" dedi.

Psikiyatri Uzmanı Sedat İrgil'in toplam 4 oturum olarak gerçekleşeceği belirtilen eğitim seminerinin 15 şubat cuma günü sona ereceği bildirildi.

14.02.2013

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler











Son Günlerin Haberleri
29.04.2024 Tarihli Haberler
28.04.2024 Tarihli Haberler
27.04.2024 Tarihli Haberler
26.04.2024 Tarihli Haberler
25.04.2024 Tarihli Haberler
24.04.2024 Tarihli Haberler
23.04.2024 Tarihli Haberler
22.04.2024 Tarihli Haberler
21.04.2024 Tarihli Haberler
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir Balıkesir'de Stresli Toplantı

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi