Şifrem?
237 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

CHP'li Haluk Koç, Balıkesir'de
CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI HALUK KOÇ, CHP BALIKESİR İL BAŞKANLIĞI'NDA PARTİLİLERLE BİR ARAYA GELDİ.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç, basına beddua etti. CHP'yi eleştiren gazetecileri ve televizyoncuları kasteden Koç, "Cumhuriyet Halk Partisi kadar hepinizin kafasına taş düşsün inşallah" dedi. 
CHP Balıkesir İl Başkanlığı'nda partililerle bir araya gelen Koç, medya kuruluşlarına çattı. Koç, "Demokrasiyi korumak zorundayız. Bu ülkede gerçekten, yargı bağımsızlığını kurumsallaştırmak zorundayız. Yürütme, yargı ve yasama arasında birbirini denetleyen bir iktidar gücü oluşturmak zorundayız. Ben sandıktan çıktım, Ben milli iradeye dayanıyorum, ben ağaç kovuğundan mı çıktım? Yüzde 26 milli irade değil mi? Sadece sana verilen oylar mı milli irade? Bir tek demokrasilerde muhalefet vardır. Bu muhalefet bazen tek kişi bile olabilir. Maalesef kendi kafalarına göre demokrasiyi tanımlamaya çalışan ve ona baskı ile biat eden medya kuruluşları var. Yargısı vicdanını kapatmış, gözünü karartmış, talimatla ülkede adalet dağıtan bir duruma geldiyse, bütün dengeler sarsıldıysa, özeti Türkiye’de hala 75 gazeteci, 870 öğrenci, 75 avukat, 136 bin yurttaş tutukluysa, buna AKP’nin demokrasi için gurur tablosu demek lazım" dedi.
Ferhan Şensoy'un 'zorla değil mecburi' esprisini hatırlatan CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç, medyayı incir çekirdeğini doldurmayan haberler yapmakla suçladı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç, "Ya karıştırılmış undan yapılmış ekmeğin faydası, ya ambulans açılışı, yani incir çekirdeğini doldurmayacak konularda bütün millet o televizyon camlarından verilen başbakan saçmalamalarını dinlemek zorunda. Muhalefetin hakkı yok. Ben muhalefetin genel başkan yardımcısıyım, parti sözcüsüyüm. Benim muadilim eşittir Hüseyin Çelik. Sayın Hüseyin Çelik konuştuğu an bütün yayınlar kesilir. Ne diyecek diye naklen yayına geçilir. Biz, ülke gündemi ile ilgili son derece önemli, içi dolu açıklamalar yaparken naklen yayın arabaları genel merkezin önünü kapatır, ama bir tanesi bir dakika canlı yayın yapamaz. Akşamları izlerseniz 30 saniye başından ucundan kesilmiş. Böyle bir demokrasi sürecinden geçiyoruz. Başbakan 'Hitler kafası' diyor ya, 1940’lara gidiyor. Ben doğmamışım, kendisi de doğmamış. Hitler kafası esas bu. Hitler kafası 'yargıya talimat verdim, gereğini yapsınlar' diyen kafadır. Hitler kafası, kendisinden başkasının düşüncesine saygı göstermeyendir" diye konuştu.

TELEVİZYONLARI TOPA TUTTU
Medya ile ilgili şikayetlerini sürdüren Haluk Koç, salonda toplantıyı takip eden muhabirlere, "Sizden bahsetmiyorum" diyerek özellikle ulusal medyaya dair şikayetlerini sürdürdü. Haluk Koç, "Hiç kimse kimseden üstün değil. Hiç kimse ötekileştirilmiş değil. Bu bizim programımızda da yok, felsefemizde de yok. Ama bakıyorsunuz, bir kere bile Cumhuriyet Halk Partisinin kapısının önünden geçmemiş, eline verilmiş kalemin gücü ile bir medya köşesinde, ya da görevli olarak akşam televizyon camından evinize misafir gelerek, 'Ya bu CHP nasıl bir parti, bu Cumhuriyet Halk Partisi içinde neler barındırıyormuş, ne kadar kötüymüş' diyor. Sizin başka işiniz yok mu? Cumhuriyet Halk Partisi kadar hepinizin kafasına taş düşsün inşallah. Cumhuriyet Halk Partisi ile uğraşmak için görevlendirilmiş özel görevliler var. Kendi içimizde disiplini sağlama noktasında daha farklı davranacağımıza dair genel başkanın açıklamaları var" dedi.

09.02.2013

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler













Son Günlerin Haberleri
29.04.2024 Tarihli Haberler
28.04.2024 Tarihli Haberler
27.04.2024 Tarihli Haberler
26.04.2024 Tarihli Haberler
25.04.2024 Tarihli Haberler
24.04.2024 Tarihli Haberler
23.04.2024 Tarihli Haberler
22.04.2024 Tarihli Haberler
21.04.2024 Tarihli Haberler
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir CHP'li Haluk Koç, Balıkesir'de

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi