Şifrem?
116 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

Gazateci Muhtar Adayına Meslektaş Destek Verdi
Edremit'de yeni oluşturulan Atatürk Mahallesi’ndeki (TOKİ) muhtarlık seçimlerinde aday olan gazeteci İrfan Kolçak, üyesi olduğu Kuzey Ege Gazeteciler Cemiyeti’nin destek ziyaretiyle moral depoladı.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

Muhtarlık seçimlerine 1 hafta kala çalışmalarını hızlandıran ilçenin sevilen gazetecilerinden İrfan Kolçak, geçtiğimiz akşam sürpriz bir ziyaret ile moral depoladı. Kuzey Ege Gazeteciler Cemiyeti’nin yaptığı organizasyon ile ilçenin Cumhuriyet Meydanı’nda toplanan gazeteciler, Atatürk Mahallesi’ne gitti. Mahalle’nin sosyal tesislerinde vatandaşlara hitap eden İrfan Kolçak, meslektaşlarının kendisini dinlediğini görünce duygulu anlar yaşadı.

Mahalle halkına hitaben yaptığı konuşmada mahallenin sorunlarını gidermek için ekibiyle birlikte çalışmalar kaydedeceğini söyleyen İrfan Kolçak, “Türkiye’de bir çok il ve ilçede olduğu gibi bizimde Edremit’imizde dar gelirliye yönelik konutlarımız yapıldı. Fakat o kadar hızlı bir şekilde ve maalesef plansız bir şekilde yapılan bu konutlar beraberinde de bazı sorunları meydana getirdi. İnsanları bu konutlara yerleştirirken en büyük sorunumuz olan yol sorunu dikkate almadılar. Nihayetinde de art arda gelen kazalarda da bir komşumuza kaybetmemize ve birkaç komşumuzun yaralanmasına sebep oldu. ben ve arkadaşlarım defalarca yerel yönetimlerin kapısını çalarak sorunlarıma çareler istedik. Bu sorunlarımızın bazıları çözüm bulurken, bazıları da kale bile alınmadı. Edremit’te uzun yıllar yeni bir mahalle kurulmadığından mahalleler giderek büyüyor. Bu nedenle mahalle muhtarlarımız sorunlara çare olmakta zorlanıyorlardı. Bizlerin ilk bağlı bulunduğu İbrahimce Mahallesi de bizlere uzak olmasından dolayı sorunlarımıza ortak olamadı. Bu sebeple de arkadaşlarımızla beraber mahallemizin sorunlarına daha çok çözüm bulabilmek için yeni bir mahalle oluşturmaya karar verdik ve önümüze bazı engeller çıksa da başta sayın Belediye Başkanımız Tuncay Kılıç’ın ve değerli meclis üyelerimizin yardımları ile mahalle kurmayı başardık. Kendilerine ve bu süreçte bizlere yardımcı olan tüm yerel yöneticilere ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Mahallemiz yeni olduğundan tabi ki bir çok sorunumuz var. Ben ve ekibim bu sorunları çok iyi biliyoruz. Yapamayacağımız hiçbir projeye yaparız demiyoruz. Ben, ekibim ve bana destek veren arkadaşlarım mahallenin sorunlarını çözmeye ve ulu önder Atatürk’ün ismine layık bir mahalle olmak, ‘Genç fikirler gerçek fikirlerdir’ sözüne bağlı kalabilmek için genç bir aday olarak değerli komşularımızın oylarına talip olduk. Bizim şöyle bir sloganımız vardı; ‘Seyri bol çıkması zor’. Biz bu sloganı ‘Manzarası olay, çıkması kolay’ şeklinde değiştirip, böyle bir mahalle oluşturmak için uğraşacağız. Mahallemizi Edremit’in en güzel ve en nezih mahallesi yapmak için söz veriyoruz” diye konuştu.

MESLEKİ DAYANIŞMA MAHALLE HALKINI ŞAŞIRTTI
Mahallelerinde gazeteci topluluğunu gören Atatürk Mahallesi sakinleri, bir anlık şaşkınlık yaşarken, neler olup bittiğini anlamak için muhtar adayı İrfan Kolçak’ın çalışmasına katıldı. Muhtar adayı gazeteci İrfan Kolçak’ın konuşmasından sonra kısa bir konuşma yapan Kuzey Ege Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Serhat Şenkökçü ise, “İlçemin menfaatleri doğrultusunda gazetecilik mesleğini layığı ile yerine getirdiğine inandığımız, bölgemizin sevilen gazetecilerinden İrfan Kolçak’ın Atatürk Mahallemize muhtar adayı olması bizleri gururlandırmıştır. Mesleki dayanışmayı her fırsatta vurgulamak hedefinde olan Kuzey Ege Gazeteciler Cemiyeti olarak İrfan arkadaşımıza çıktığı bu yolda destek vermek amacıyla bu ziyareti gerçekleştirdik. İrfan kardeşimizi siz mahalle halkı da iyi tanıyorsunuz. Çünkü kendisi, mahallenin sorunları ile başından beri alakadar oluyor ve çözüm için her türlü yolu kullanıyor. 1 hafta gibi kısa bir zaman kalan muhtarlık seçimlerinin hayırlı bir sonuç ile gerçekleşmesini diliyoruz ve meslektaşımız İrfan Kolçak ve ekibine de başarıyor diliyoruz” dedi.

10.10.2011

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler



















Son Günlerin Haberleri
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler
17.04.2024 Tarihli Haberler
16.04.2024 Tarihli Haberler
15.04.2024 Tarihli Haberler
14.04.2024 Tarihli Haberler
13.04.2024 Tarihli Haberler
12.04.2024 Tarihli Haberler
11.04.2024 Tarihli Haberler
10.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir Gazateci Muhtar Adayına Meslektaş Destek Verdi

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi