Şifrem?
111 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor

Balıkesir Yaz Tatiline Hazır

100 Yeni Memur Alınacak

Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü

Edremit'te Matematik Ödülleri Sahiplerini Buldu
Edremit'e bağlı Zeytinli beldesinde hizmet gösteren Özel Özcan Anadolu Lisesi tarafından bu yıl 8.’si düzenlenen Matematik Olimpiyatı 2 Nisan 2011 Cumartesi günü yapıldı.


Yazıyı Boyutu: 13 Punto 14 Punto 15 Punto 16 Punto

İlköğretim okullarından 8. Sınıf öğrencilerinin katıldığı matematik olimpiyatına her yıl olduğu gibi bu yıl da çok sayıda öğrencinin katıldığı ve olimpiyatın yoğun bir ilgiyle takip edildiği gözlendi. Cumartesi günü sabah saatlerinde Özel Özcan Anadolu Lisesi’ne gelen öğrenci, öğretmen ve velilerin heyecanla olimpiyatın saatini bekledikleri görüldü. Saat 10.20’de başlayan 8. Matematik Olimpiyatı boyunca geleceğin matematikçileri 50 sorudan oluşan ve Özel Özcan Anadolu Lisesi matematik öğretmenleri tarafından hazırlanan soruları cevaplamaya çalıştılar. Olimpiyat esnasında öğrencileri merakla bekleyen öğretmen ve velilere çeşitli ikramlarda bulunuldu. 100 dakika süren 8. Matematik Olimpiyatı saat 12.00’de sona erdi. Olimpiyat bittikten sonra matematik olimpiyatına katılan öğrencilere ve misafirlere öğle yemeği ikram edildi.

8. Matematik Olimpiyatı ile ilgili bir değerlendirme yapan Özel Özcan Anadolu Lisesi Müdürü Muhammet Coşkun, “Son yıllarda ülkemizde bilim ve eğitim adına ümit verici gelişmeler yaşanıyor. Biz eğitimciler olarak Körfez’in kaliteli bir öğrenci potansiyeline sahip olduğunu görüyor ve bu öğrencilerimizle gurur duyuyoruz. Bu olimpiyatlar sayesinde keşfedilen geleceğin bilim adamlarını ödüllendirerek ülkemizin ve bölgemizin eğitim ve bilim alanlarında gelişmesine destek olmayı arzu ediyoruz.”dedi. Ayrıca Müdür Muhammet Coşkun, bu olimpiyatın düzenlenmesinde emeği geçen idareci ve öğretmenlere teşekkür ettiğini söyledi.

Özel Özcan Anadolu Lisesi tarafından bu yıl 8.si düzenlenen “Matematik Olimpiyatı” hakkında bilgi veren Coşkun, “İlköğretim okullarından 8. Sınıf öğrencilerinin katıldığı matematik olimpiyatına bu yıl 25 okuldan 119 öğrenci katıldı. Olimpiyatta ilk üç dereceye giren öğrecilere ve danışman öğretmenlerine ayrı ayrı para ödülü verildiğini ve olimpiyata katılan her okulun birincisinin de ödüllendirildiğini; ayrıca olimpiyata katılan bütün öğrencilere ve okullarına da 8. Matematik Olimpiyatı’na Katılım Belgesi verildi” dedi.

ÖDÜL TÖRENİNDE HEYECAN YAŞANDI
Özel Özcan Anadolu Lisesi tarafından bu yıl 8.si düzenlenen “Matematik Olimpiyatı”nda dereceye giren öğrencilere ödüllerini vermek üzere aynı gün saat 14.00’da Özel Özcan Anadolu Lisesi konferans salonunda ödül töreni düzenlendi. Ödül törenine Edremit Kaymakamı Osman Tunç, Edremit Belediye Başkanı Tuncay Kılıç, Edremit İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yücel Mercan, Özel Özcan Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Erdir, Özel Özcan Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Üyesi Dr. İsmail Akay, ESİAD Başkanı Osman Demir, Okul Müdür ve idarecileri ile öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı.

8. Matematik Olimpiyatı ödül töreninde birinci olan öğrenciye ödülünü veren Edremit Kaymakamı Osman Tunç, “Şunu bilmeliyiz ki burada bulunan ailelere Allah zeki evlatlar vermiş. Bu öğrenciler bizim değerli bir mirasımızdır. Ben de Özel Özcan Eğitim Kurumları’nın bir velisiyim. Oğlum Özel Özcan Anadolu Lisesi’nde kızım da Özel Özcan İlköğretim Okulu’nda okuyor. Çocuklarımızı her sabah amcalarına, dayılarına, halalarına emanet eder gibi öğretmenlerimize emanet ediyoruz. Bu organizasyonu hazırlayan Özel Özcan Anadolu Lisesi’nin idareci ve öğretmenlerini tebrik ediyorum. Ayrıca 8. Matematik Olimpiyatı’na katılan öğrencileri de başarıları dolayısıyla kutluyorum” dedi.

8. Matematik Olimpiyatı ödül töreninde konuşan Edremit Belediye Başkanı Tuncay Kılıç ise, “Bu öğrencilerimiz bölgemizin ve Türkiye’nin geleceğidir. Sizler çok çalışmalısınız.” diyerek başarılı öğrencileri tebrik etti. Özel Özcan Anadolu Lisesi tarafından bu yıl 8.si düzenlenen ve katılımcılara toplamda 5000 liraya yakın para ödülü ile çeşitli hediyelerin verildiği “Matematik Olimpiyatı”nda ödül alan öğrenciler şöyle sıralandılar: Büşra Acun 1. Edremit Karagözoğlu İ.Ö.O., Berika Şahin 2. Ayvalık Sakarya İ.Ö.O., Çağla Şahin 3. Burhaniye Faruk Kızıklı İ.Ö.O., Abdullah Tokpınar 4. Edremit Karagözoğlu İ.Ö.O., Hikmet Güray 5. Edremit Karagözoğlu İ.Ö.O., Sinem Ekmekli Mansiyon Havran Sekiz Eylül İ.Ö.O., Ayça Güngör Mansiyon Ayvalık Atatürk İ.Ö.O., Fatih Yavuz Mansiyon Gömeç Ahmet Tulun Himam İ.Ö.O., Ayşegül Babayiğit Mansiyon Gömeç Şehit Mustafa Güvenç İ.Ö.O., Mustafa Selçuk Mansiyon Burhaniye Bahçelievler İ.Ö.O., Yusuf Ecem Mansiyon Edremit Mimar Sinan İ.Ö.O., Beyza Cabbaroğlu Mansiyon Edremit Şehit Hamdibey İ.Ö.O., Merve Baltacı Mansiyon Edremit İstiklal İ.Ö.O., Egehan Baydar Mansiyon Burhaniye Mustafa Keskin İ.Ö.O., Fatih Burak Yılmaz Mansiyon Burhaniye Bahadınlı İ.Ö.O., Şeymanur Polat Mansiyon Burhaniye Hacı Mustafa Müdüroğlu İ.Ö.O., Mehmet Odacıoğlu Mansiyon Edremit Mehmet Akif Ersoy İ.Ö.O., Ayşe Yıldırımçakar Mansiyon Kadıköy Mehmet Refii Terzioğlu İ.Ö.O., Hüseyin Yıldırım Mansiyon Altınoluk Mustafa Erçetin İ.Ö.O., Tuğba Çoban Mansiyon Edremit 75.Yıl İ.Ö.O., Rümeysa Dinç Mansiyon Edremit Alemizade İ.Ö.O., Deniz Ateş Mansiyon Altınoluk Necmişahin İ.Ö.O., Semanur Tamyol Mansiyon Edremit Yılmaz Akpınar İ.Ö.O., Serpil Diken Mansiyon Edremit Cumhuriyet İ.Ö.O., İlayda Asken, Mansiyon Zeytinli Zeytinli İ.Ö.O., Kadir Ayaz Mansiyon Edremit Yolören İ.Ö.O.

04.04.2011

Yorumlar   Yorum Ekle

Balıkesir Son Haberler

Ayvalık Zeytin Festivali Yeniden Yapılıyor Balıkesir Yaz Tatiline Hazırlanıyor
100 Yeni Memur Alınıyor. Sındırgı'da Yangın : 1 Ölü
Balıkesirspor hazirun Listesi Harflerin Yerlerini Algılamakta Zorlanma Bozukluğu: Disleksi disleksi Nedir?
Balıkesir'e 3 Yeni Karavan Kamp Alanı Balıkesir E-ticaret Firmaları
Balıkesir'de Sokağa Çıkma yasağı Balıkesir Giriş Çıkış yasaklandı
Balıkesir'de Corona hasta sayısı Ekinlik Adasında Deprem
65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı genelgesi yayınlandı. istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Balıkesir'de TOKİ nereye Yapılacak Sındırgı'da Kışla Müzehan Oteli Açıldı
ABD ve Kanada'da Mutfakları Türk Taşları Süslüyor Ayvalık'ta Uyuşturucu Şüphelisi Çift Yakalandı
Balıkesir'de Kargo Aracından Kaçak Tütün Çıktı Zeytin Hasadı Festivali Kapsamında Sembolik Zeytin Hasadı Yapıldı




Balıkesir Gündem Haberleri

Balıkesir Önemli kişiler















Son Günlerin Haberleri
27.04.2024 Tarihli Haberler
26.04.2024 Tarihli Haberler
25.04.2024 Tarihli Haberler
24.04.2024 Tarihli Haberler
23.04.2024 Tarihli Haberler
22.04.2024 Tarihli Haberler
21.04.2024 Tarihli Haberler
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler
17.04.2024 Tarihli Haberler

  Balıkesir Ürün Vitrini
 
Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir Edremit'te Matematik Ödülleri Sahiplerini Buldu

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi