Şifrem?
120 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Balıkesir okçuluk

-
2269471 Balıkesir haber okçuluk 3123 inceleme

Atlı Okçuluk Türkiye Şampiyonası
Balıkesir'in Bigadiç ilçesinde düzenlenen Atlı Okçuluk Türkiye Şampiyonası sona erdi. 
23.09.2019
Atlı Cirit Yükselme A Grubu Müsabakaları
Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu tarafından düzenlenen Atlı Cirit Yükselme A Grubu müsabakaları Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde başladı.
14.09.2019
7. Fetih Kupası Geleneksel Türk Okçuluğu Elemeleri
Cumhurbaşkanlığı himayelerinde Okçular Vakfı tarafından düzenlenen 7. Fetih Kupası Geleneksel Türk Okçuluğu organizasyonunun Balıkesir bölge elemeleri başladı.
08.04.2019
AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş
"Fahiş fiyattan satanlar, stokçuluk yapanlar Türkiye'nin yüz karasıdır" - "Bir taraftan fahiş fiyattan satanlar, bir taraftan 'daha da pahalansın' diye stokçuluk yapanlar, Türkiye'nin yüz karasıdır. Böyle milli bir mücadele verdiğimiz dönemde, bunların tolere edilmesi, bunlara müsamaha gösterilmesi mümkün değildir" - "Tespit edilen stokçular ya da fahiş fiyatlarda satanlar hakkında yasal işlemler yapılıyor. Gerekirse bu tedbirler daha da ağırlaştırılır. Mühim olan milletimizin üretim gücünün korunması, tezgahının dağıttırılmamasıdır. Bunu sağlayacak fiyat spekülasyonlarına Türkiye, asla göz yumamaz" - "İdlib konusunda Ruslar ile varılan mutabakat sonucunda İdlib'de orada hem göçün olmamasını sağlayacak hem de sivil insanların korunmasını sağlayacak bir plan üzerinde anlaşıldı. Ümit ederiz ki bu plan herhangi bir provokasyona meydan verilmeden başarıyla uygulanır ve Türkiye'nin İdlib özelinde ortaya koymuş olduğu bu insani diplomasi meselesi de bütün dünyaya örnek olur" - "Gerçekçi kararlarla Türkiye ekonomisinin daha da güçlü hale getirilmesi için bu saldırıları geride bırakacağız ve inşallah Türkiye yoluna güçlü bir Türkiye olarak devam edecektir. Bunun için hepimizin, bütün milletimizin bu operasyonlara, bu manipülasyonlara karşı uyanık olması herhalde önümüzdeki dönemin en önemli hususiyetlerinden birisidir"
26.09.2018
Dursunbey'de Okçuluk Kursu Açıldı
Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde okçuluğun öğretilmesi ve sevdirilmesi amacıyla okçuluk kursları başlatıldı.
19.01.2018
Atlı Okçuluk Türkiye Şampiyonası Çeyrek Finali Balıkesir'de
Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu tarafından düzenlenen Atlı Okçuluk Türkiye Şampiyonası çeyrek finalleri Balıkesir'de başladı.
15.07.2017
Kadın Sporcular Atlı Okçulukta Model Oldu
Balıkesir'de düzenlenen 407 sporcunun katıldığı "Uluslararası Altın Ok Geleneksel Türk Okçuluğu ve Atlı Savaş Sanatları Festivali"nde kıyasıya mücadele eden kadın yarışmacılar, gençleri atlı okçuluk sporuna davet etti. Kayseri'den gelen 17 yaşındaki Janset Genel, gençlere ata sporu atlı okçuluğa başlamaları çağrısında bulundu.
09.05.2017
Atlı Okçuluk Şampiyonası Nefes Kesti
Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde bu yıl ilk defa tertiplenen ’Çavdarlı Şerif Paşa Atlı Okçuluk Şampiyonası’nın finali yapıldı.
23.11.2015
Issız Adam Attan Düştü
Issız Adam filmiyle ünlenen Cemal Hünal, Çanakkale’de okçuluk müsabakalarında attan düştü.
10.08.2015
Zeytinyağı Çiftçide 13 Lira, Markette 26 Lira
Son günlerde sızma zeytinyağında stokçuluk iddialarını değerlendiren Tariş Zeytin ve Zeytinyağı Birliği Başkanı Cahit Çetin, üreticinin stok yapacak gücü olmadığını, üreticiden 13 liraya çıkan zeytinyağının 26 liraya rafta nasıl satıldığının araştırılması gerektiğini ifade etti.
29.06.2015
Savaşçıların Gösterileri Nefes Kesti
Balıkesir'in Karesi Belediyesi tarafından ilk kez düzenlenen 'Uluslararası Altın Ok, Okçuluk ve Savaş Sanatları Festivali'nde savaşçılar gösterileri ile göz doldurdu.
27.04.2015
'Altın Ok'ta Final Günü
Balıkesir'in Karesi Belediyesi tarafından ilk kez düzenlenen 'Uluslararası Altın Ok, Okçuluk ve Savaş Sanatları Festivali'nde savaşçılar gösterileri ile göz doldurdu.
27.04.2015
Savaşçılar Ok Attı
Balıkesir’de Karesi Belediyesi tarafından ilki düzenlenen Uluslararası Altın Ok, Okçuluk ve Savaş Sanatları Festivali’nde renkli görüntüler yaşandı.
24.04.2015
Atlı Savaşçılar Balıkesir Sokaklarında
Balıkesir’de Karesi Belediyesi tarafından ilk kez düzenlenen ’Uluslararası Altın Ok, Okçuluk ve Savaş Sanatları Festivali’ kortej yürüyüşü ile başlarken, 7 ülkeden gelen savaşçılar, atlarına binerek sokaklarda dolaştı.
23.04.2015
Atlı Okçulu 2.Tanıtım Film Çekildi
Geleneksel Karesi Belediyesi Altın Ok Atlı Okçuluk ve Savaş Sanatları Oyunları Avrupa Açık Şampiyonası için 2. tanıtım filmi çekildi.
17.03.2015
Dünyaca Ünlü Okçular Karesi’de Buluşacak
Karesi Belediyesi, 1. Altın Ok Atlı Okçuluk ve Savaş Sanatları Avrupa Açık Şampiyonası için titiz bir çalışma yürütüyor.
04.03.2015
Karesi Belediye Başkanı Kamera Karşısına Geçti
Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, ilçede düzenlenecek okçuluk şampiyonası için çekilen tanıtım filminde kamera karşısına geçti. Başkan Yılmaz, filmde Kara İsa Bey’i canlandırdı.
31.01.2015
Başkan Yılmaz’dan Atasporlarına Destek
Karesi Atçılık ve Okçuluk Savaş Sanatları Kulübü’nü ağırlayan Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Karesi Belediyesi ve Karesi Atçılık ve Okçuluk Savaş Sanatları Kulübü işbirliğinde, Karesi Belediyespor Kulübü bünyesinde okçuluk kursları başlatacaklarını ifade ederek, "Güreşte olduğu gibi atasporumuz olan okçuluğu da destekleyeceğiz" dedi.
14.01.2015
Edremit'e Fotoğrafta Mansiyon
Çanakkale’nin Biga Kaymakamlığı tarafından düzenlenen uluslararası okçuluk müsabakalarındaki fotoğraf yarışmasında Edremit’te katılan fotoğraf koçu Haşmet Demirbil’in bir fotoğrafı ödüle layık görüldü.
22.09.2014
Genç Okçular Madalya ile Döndü
Balıkesirli genç okçular katıldıkları Okçuluk Okullar Olimpik Türkiye Şampiyonası'ndan madalyalar ile döndü.
09.06.2014
Kaymakam İskorpitin En Büyüğünü Yakaladı
Balıkçılığa merakı ve okçuluk sporunu Edremit Körfezi’nde tanıtan aynı zamanda başarıları ile dikkat çeken bu nedenle yılın kaymakamı da seçilen eski Havran şimdi ise Çanakkale’nin Biga Kaymakamı olan Fatih Genel, son olarak yakaladığı zehirli iskorpit balığı ile dikkat çekti.
10.12.2012
Ata Sporu Okçuluk Havran'da Hayat Buldu
Havran Kaymakamlığı öncülüğünde ilk kez uluslar arası olarak düzenlenen 'Kaz Dağları Geleneksel Okçuluk Müsabakaları' 6 ülkeden sporcuların katılımıyla gerçekleştirildi.
12.07.2010
Atlı Okçuluk Turnuvası Kazdağları'nda Yapılıyor
Havran'da Kaymakamlık, 'Kazdağları Geleneksel Uluslararası Okçuluk Turnuvası' düzenleme kararı aldı.
23.06.2010
Havran'da Tenis Turnuvası Başladı
Havran ilçesinde Kaymakamalık ve Tenis ve Okçuluk Kulübü tarafından düzenlenen Körfez Tenis Turnuvası başladı.
18.05.2010
Balıkesir Önemli kişiler









Balıkesir Haber Başlıkları
gazete  çeyiz  mahmut poyrazlı  Kemal Yenigün  Necmi Çetin  cinayet  Dünya Balıkesirliler Günü  halk eğitim  sakin vural varlı  motor kazaları  Sevgi Hastanesi  Metin Özgür  AKP belediye Başkan adayı  Sanayi Odası  milli mücadele  kuluçka  voleybol  tutuklandı  aday  AKP  ayran  Önceçim  çağrısı  orta doğu  osb  Kaçırılma  şehit aileleri  mehmet ali çiçek  Kongre  Başarı Hikayesi  Feridun Süzer  Bandırma Belediyesi  narkotik köpeği helyus  97. yıl  yakalandı  Ak Parti Aday Adayı  Altıeylül Yeni Belediye Başkanı  Mustafa Canseven  iş ilanları  Fırıncılar Odası  geri dönüşüm  maki  Mustafa Canbey  büyükşehir  işgal  japonya  Edremitte kim önde  Seçim  aydemir mutlu  AKP Aday Adayı  ölüm  plaket  çalıştay  sahte  yaya geçidi  yumurta  asayiş  Yangın  Nurbin Tüfeçioğlu  tarihi bina  ikram  veteran futbolcuları  ihracat  yasak  deprem  CHP belediye başkanı adayı  İsmet Koçyiğit  mustafa güner  aşure  zehirlenme  Balıkesirspor  balya  marmara adası  Sahte Rakı  Çadır Kamp  parti  manyas  mazbata  dosluk maçı  Seçim Sonuçları  atlı cirit  Karesi AK Parti Adayı  okul  peynir  jandarma  Nurettin Güney  Kosgeb  Rıdvan Gider  zehirleme  Kadın Girişimci  Yılmaz Arslan  akçay  oyun  motor  silahlı kavga  başkan adayı  havran  Başkan Adayları  MHP adayı  okçuluk 

Son Günlerin Haberleri
24.04.2024 Tarihli Haberler
23.04.2024 Tarihli Haberler
22.04.2024 Tarihli Haberler
21.04.2024 Tarihli Haberler
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler
17.04.2024 Tarihli Haberler
16.04.2024 Tarihli Haberler
15.04.2024 Tarihli Haberler
14.04.2024 Tarihli Haberler

Haber Arama
Kelime :
Tarih :
Kriterlerin En Az Birini Girin !

Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir okçuluk

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi