Şifrem?
172 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Balıkesir diyarbakır

-
2302944 Balıkesir haber diyarbakır 167 inceleme

Balıkesir'de STK'lardan Diyarbakırlı Annelere Destek
Balıkesir'de, Ali Hikmet Paşa Meydanı'nda kadınlar, "Annelerin acılarına duyarsız kalmayın", "Annelerin öncü olduğu haklı mücadelenin yanındayız", "Terörü anneler bitirecek" yazılı dövizler ve Türk bayrakları taşıdı.
25.09.2019
Diyarbakırlı Annelere Balıkesir'den Destek
Vatan Partisi Balıkesir İl Başkanlığı, dağa kaçırılan çocukları için HDP Diyarbakır İl Binası önünde oturma eylemi yapan annelere destek verdi.
13.09.2019
Balıkesir'de FETÖ/PDY Operasyonu
Balıkesir'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik Diyarbakır'da yürütülen soruşturma kapsamında 9 astsubay gözaltına alındı.
02.04.2018
Okullarda Renk Etkisi Projesi Başladı
Filli Boya ve Milli Eğitim Bakanlığı iş birliğiyle renklerin öğrenmedeki etkisi gözetilerek hazırlanan Okullarda Renk Etkisi Projesi kapsamında, Adana, Ankara, Balıkesir, Bursa, Diyarbakır, Erzurum, İzmir, Kayseri, Manisa, Sakarya, Trabzon'da belirlenen pilot anaokulları, okulların kapanmasıyla "Filli Kadın Ustalar" ile birlikte boyanmaya başlayacak.
26.05.2017
17 Yıl Önce Babasını Öldüren Kişiyi Vurdu
Diyarbakır'daki bir engelli derneğinin başkanı, 17 yıl önce vurulan babasının katili olan 72 yaşındaki kişiyi Balıkesir'in Manyas ilçesinde silahla öldürdü.
09.05.2017
Balıkesir'de Şehit Ailesine Yardım
Diyarbakır’ın Lice ilçesinde 24 Ağustos 2016 tarihinde şehit olan Jandarma Astsubay Ender Fatih Yılmaz’ın Balıkesir’in Bandırma ilçesindeki ailesine, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından nakdi yardımda bulunuldu.
27.09.2016
Balıkesir'e Şehit Ateşi Düştü
Diyarbakır’ın Lice ilçesinde terör örgütü ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Astsubay Çavuş Ender Fatih Yılmaz’ın acı haberi Balıkesir’deki ailesine ulaştı.
24.08.2016
Balıkesir'li Sur Gazisi Baba Ocağında
Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki çatışmada tek kurşunun vücudunun sağından girip solundan çıkması ile yaralanan Bandırmalı Uzman Çavuş Oğuzhan Işıklı, baba ocağına geldi.
04.03.2016
Vatan Evlatlarından Altıeylül'e Teşekkür
Altıeylül Belediyesi Diyarbakır Sur’da görev yapan güvenlik güçlerine höşmerim, kolonya, köylü ekmeği ve peynir gönderdi.
26.02.2016
Altıeylül'den Diyarbakır'a 10bin Höşmerim
Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu “Güneydoğu’da görev yapan güvenlik güçlerimizin yanlarında olduğumuzu hissettirmek için höşmerim, peynir ve ekmek gönderdik. Allah yar ve yardımcıları olsun. Yüreğimiz onlarla birlikte atıyor” dedi.
24.02.2016
Balıkesir'li Askerimiz Sur'da Yaralandı
Diyarbakır Sur'da terör örgütüne yönelik devam eden operasyonlarda yaralanan Bandırma'lı kahraman kardeşimiz GATA'ya sevk edildi.
16.02.2016
Öğrencilerden Şehit Ailelerine Mektup
Öğrenciler ellerinde mektuplar Mektup yazarlarken Bir öğrencinin görüşü ve bir öğrencinin şehit ailesine yazdığı mektubu okuması Balıkesir'de öğrencilerden şehit ailelerine mektup Manyas Atatürk Ortaokulu öğrencileri, Türkçe dersinde işledikleri "mektup ve yazımı" konusu kapsamında, Diyarbakır ve Hakkari'deki terör saldırılarında şehit olan 2 askerin ailesine mektup yazdı Balıkesir'in Manyas ilçesindeki Atatürk Ortaokulunda eğitim gören öğrenciler, Türkçe dersinde işledikleri "mektup ve yazımı" konusu kapsamında Diyarbakır ve Hakkari'deki terör saldırılarında şehit olan 2 askerin ailesine mektup yazdı.
15.02.2016
Yaralı Gazilere Hemşehri Morali
Diyarbakır Sur'da terör örgütü PKK ile devam eden operasyonlarda yaralanan Balıkesirli askerler GATA'da tedavi ediliyor. Yaralı gaziler, Ankara Balıkesirliler Derneği'nin ziyaretleriyle moral depoladı.
03.02.2016
Şehit Bilgen Bugün Toprağa Verilecek
Diyarbakır'ın Sur İlçesi'nde PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada keskin nişancı tüfeği Kanas ile vurulan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Komiser Yardımcısı 43 yaşındaki Zekeriya Bilgen'in cenazesi, bugün memleketi olan Balıkesir'in Susurluk İlçesi'nde toprağa verilecek.
28.01.2016
Şehit Ateşi Balıkesir'e Düştü
Diyarbakır’ın Sur ilçesinde terör örgütüne yönelik operasyonlarda şehit düşen Özel Harekat Polisi Zekeriya Bilgen’in Balıkesir’deki ailesine acı haber ulaştı.
28.01.2016
Diyarbakır Sur'da Balıkesirli Asker Ağır Yaralandı
Diyarbakır’ın Sur ilçesindeki operasyonda bir asker şehit oldu, yaralanan diğer askerin ise geçtiğimiz haftalarda şehit ateşinin düştüğü Balıkesir’in Dursunbey ilçesinden olduğu öğrenildi.
21.01.2016
Domuz Gribi Hakkında Her Şey
Son günlerde birçok ilde ortaya çıkan domuz gribi vakasıyla birlikte H1N1 kabusu hayatımıza yeniden girdi. İstanbul, Kırşehir, Çankırı, Van, Adana, Niğde ve Diyarbakır gibi illerden arka arkaya ölüm haberleri geldi ve gelmeye de devam ediyor. Peki nedir bu domuz gribi ve nasıl bulaşıyor? Bu ölümcül hastalıktan nasıl korunabiliriz?
11.01.2016
Cumhurbaşkanı Erdoğan:'Aynı Kararlılıkla Devam Edeceğiz'
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır’da çatışmada hayatını kaybeden Baro Başkanı Tahir Elçi ile şehit olan polise rahmet ve yaralı polise ise acil şifalar dileyerek, “Bu olay Türkiye’nin terörle mücadeledeki kararlılığının ne kadar doğru olduğunu göstermiştir.
28.11.2015
Bandırma’daki Tüm F-16’lar Diyarbakır’a Uçtu
Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK)’nin terör örgütü PKK’nın Dağlıca saldırısı sonrasında başlattığı hava operasyonları tüm hızıyla devam ederken, operasyona destek vermesi için Balıkesir’in Bandırma ilçesindeki tüm F-16’lar Diyarbakır’a uçtu.
08.09.2015
Balıkesir’de Yusuf Koca Ve Şehitler İçin Gıyabi Cenaze Namazı Kılındı
AK Parti Balıkesir İl Gençlik Kolları tarafından, uğradığı saldırı sonucu hayatını kaybeden Diyarbakır eski İl Gençlik Kolları Başkanı Yunus Koca ve şehitler için gıyabi cenaze namazı kılındı.
01.09.2015
Dostları Mustafa Nakışçı’yı Andı
Geçirdiği kalp krizi sonucunda ani bir şekilde aramızdan ayrılan ve memleketi Diyarbakır’da toprağa verilen Ayvalık Belediyesi çalışanı eğitimci Mustafa Nakışçı için Ayvalık’ta anma etkinliği düzenlendi.
27.03.2015
Edremit Belediyesi, Tarihi Kentler Birliği Toplantısında
Edremit Belediyesi’nin de üyesi bulunduğu Tarihi Kentler Birliği’nin Alan Yönetimi Sürecinde Tarihi Kentler Birliği” konulu buluşması Diyarbakır’da yapıldı.
02.03.2015
Zorla Hırsızlık Yaptırmak İçin Diyarbakır’dan Bandırma’ya Getirilen Çocuğu Polis Kurtardı
Diyarbakır’dan hırsızlık yaptırmak için zorla Balıkesir’in Bandırma ilçesine getirilen çocuğu polis kurtardı.
20.02.2015
Ayvalık MHP’den Sert Tepki
Diyarbakır'ın Lice İlçesi'nde yaşanan bayrak olayının yankıları sürerken, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ayvalık İlçe Başkanı Mehmet Çokkorkmaz’dan konuyla ilgili sert tepki geldi.
10.06.2014
Bandırmaspor:3 - Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor:1
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Bandırmaspor kendi evinde Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'u 3-1 mağlup etti.
26.02.2014
Burhaniye Kent Konseyi Diyarbakır’a Gitti
Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Kent Konseyi Başkanı Necmi Şengider ile Kent Konseyi Genel Sekreteri Uğur Baykent, Kent Konseyleri toplantılarına katılmak üzere Diyarbakır’a gitti.
27.09.2013
Bigadiç Kaymakamı İlçeye Veda Etti
Balıkesir'in Bigadiç ilçesinden Diyarbakır'ın Kayapınar Kaymakamlığına atanan Süleyman Yıldırım ilçeye veda etti.
26.08.2013
Bigadiç Kaymakamı Süleyman Yıldırım Veda Etti
Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesine tayin olan Bigadiç Kaymakamı Süleyman Yıldırım'ın onuruna veda yemeği verildi.
23.08.2013
Edremit Emniyet Müdürü Değişti
Edremit Emniyet Müdürü Nadi Ünver’in Diyarbakır’a atanması ile boşalan göreve, Burhaniye İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Korkmaz atandı.
15.07.2013
Edip Uğur, Aşanel'i Ziyaret Etti
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Edip Uğur, İsrail'in özür dilemesi, Diyarbakır'da mektup okunması ve Standard Poors'un Türkiye'nin notunu yükseltmesinin bir mühendislik değil, Cenab-ı Allah'ın yardımı olduğunu söyledi.
08.04.2013
Balıkesirspor 5 - Diyarbakırspor 1
Balıkesirspor 5 - Diyarbakırspor 1 -
31.03.2012
Doğu'dan Batı'ya Uyuşturucu Sevkiyatı
Ankara Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı KOM Şube ekiplerinin uyuşturucu ile mücadele kapsamında yürüttüğü çalışmalar sırasında yapılan kontrollerde Diyarbakır'dan Balıkesir'e gönderilen kargo poşetlerinde uyuşturucu bulundu.
21.02.2012
Bal-Kes Diyarbakır'ı 3-0 Yendi
Balıkesirspor pazar günü oynadığı Diyarbakırspor karşılaşmasını etkili bir oyun sonunda attığı üç golle kazandı.
21.11.2011
PKK Kampları Bombalanıyor
Diyarbakır 2'inci Hava Kuvvet Komutanlığı 8'inci Ana Jet Üssü'nden kalkan savaş uçakları PKK'ya ait kampları bombalıyor.
18.08.2011
Edremit'te Teröre Tepki
Diyarbakır’ın Silvan ilçesi kırsalında 7 askerin yaralanması, 13 askerin şehit olması ve Siirt’te görevi başındaki polis memurunun şehit edilmesi nedeniyle Edremit Cumhuriyet Meydanı’nda basın açıklaması yapıldı ve sloganlar atıldı.
19.07.2011
Cunda Müzik Günleri Hüzünlü Başladı
Ayvalık'da bu yıl ikincisi düzenlenen Cunda Müzik Günleri etkinlikleri, Diyarbakır Silvan’da 13 askerin şehit olması nedeniyle hüzünlü başlarken, Ege Triosu’nun sanatçıları normal programlarını yarıda keserek, sahnede sadece 3 eser icra seslendirip bu parçaları da şehit olan Mehmetçiklerin manevi huzurlarına armağan ettiler.
18.07.2011
Altinova'dan Teröre Tepki
Ayvalık'a bağlı Altınova beldesinde, Diyarbakır-Silvan’da teröristlerin kurduğu hain pusu sonrasında 13 askerin şehit olması nedeniyle 91/3 tertip asker adaylarının 4 gündür sürdürdükleri asker adaylarına moral eğlencelerinin son günü ilginç bir tepkiyle iptal oldu.
18.07.2011
Ayvalıklı Atletler 8 Madalya İle Döndüler
Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından Diyarbakır’da yapılan milli takım seçmelerinde, ülkenin dört bir yanından gelen atletler milli formayı giyebilmeye hak kazanmak için ter döktü.
19.03.2011
Bandırmaspor Erhan Çatalçam'ı Renklerine Bağladı
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Bandırmaspor, Bank Asya 1. Lig takımlarından Diyarbakırspor'da forma giyen Erhan Çatalcam'la sezon sonuna kadar mukavele imzaladı.
13.01.2011
TÜİK Bölge Müdürü Değişti
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Balıkesir Bölge Müdürlüğü'ne Diyarbakır bölge müdürü Metin Öcal atandı.
16.09.2010
Ayvalık'ta Soğan Hasadına Başlandı
Ayvalık'ta, soğan hasadı başlarken, Diyarbakır’dan hasat için gelen vatandaşlarda çadır köy oluşturdular.
08.07.2010
Balıkesir Türk Ocaklarından Diyarbakır Belediye Başkanı Osman BAYDEMİRE Tepki
Türk Ocakları Balıkesir Şubesi, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir'i lanetledi
27.12.2009
Sındırgıda Teröre Tepki Yürüyüşü
Sındırgı'da çoğunluğunu şehit ailesinin oluşturduğu kalabalık grup, düzenledikleri yürüyüşle Hakkari ve Diyarbakır'da düzenlenen terör saldırılarını protesto etti.
10.10.2008
Kayıp Kardeşler Aranıyor
7 gün önce Diyarbakır'daki evlerinden kaçarak en son Balıkesir'de görülen 3 kız kardeş yakınları tarafından aranıyor.
05.08.2008
Cinayet Zanlısı 13 Yıl Sonra Edremit'te Yakalandı
Diyarbakır'da "adam öldürmek ve gasp" suçlarından aranan bir kişi, 13 yıl sonra Edremit'te yakalandı.
12.03.2008
Balıkesir Önemli kişiler





















Balıkesir Haber Başlıkları
fahri ermişler  kedi  tutuklandı  Edremit Halk Eğitimi Merkezi  Esrar  ehem  inşaat  alkol  silahlı saldırı  emin ersoy  Nihat Emer  Altıeylül Belediye Meclis Üyesi Adayları  planlama  otomobil  şeref menteşe  spor  Emine Aygün  İbrahim Ceylan  süs bitkisi  Yaşar Evci  tohum  balık hali  2 ölü  karesi  Meclis Üyesi  biyo çeşitlilik  Belediye Başkanı  Feridun Süzer  Mehmet Akif Okur  yerli  kutlama  otobüs kazası  susurluk  futbol  AKP Aday Adayı  transfer  balya  Ayvalık Belediyesi  kavga  Kaçırılan Kız  uçak  etkinlik  jandarma  firar  sinan ergüven  mustafa güner  muz  ağaç  büyükşehir  sahte  Zeki Çıkrıkçı  okçuluk  marmara adası  Cemalettin Özden  maden kazası  proje  doğum  kuva-yi milliye  milli kuvvetler  İsmail Çoban  Şenol Durmuş  kuluçka  Sedat Pekel  peynir  chp adayı  Kongre  yasadışı göçmen  altıeylül adayı  çocuk kongresi  balık  Ensar Aytekin  Müsiad  Zeytin  turizm  minibüs  batuhan karadeniz  kültür  Balıkesirspor  müdürlük  osb  necdet uysal  Zerrin Eğrioğlu  av sezonu  gümrük  kuvayı milliye  işkur  tarihi bina  belediyesi meclis üyesi adayları  harun yüzüak  başkan adayı  Sigara  temsil  maddi sıkıntı  1. lig  millet kıraathanesi  süper amatör  Mehmet Siray  şenlik  nüfus müdürlüğü  Tarım 

Son Günlerin Haberleri
27.04.2024 Tarihli Haberler
26.04.2024 Tarihli Haberler
25.04.2024 Tarihli Haberler
24.04.2024 Tarihli Haberler
23.04.2024 Tarihli Haberler
22.04.2024 Tarihli Haberler
21.04.2024 Tarihli Haberler
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler
17.04.2024 Tarihli Haberler

Haber Arama
Kelime :
Tarih :
Kriterlerin En Az Birini Girin !

Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir diyarbakır

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi