Şifrem?
372 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Balıkesir destek

-
2276774 Balıkesir haber destek 10756 inceleme

Jandarma Trafikte Yaya Önceliğini Anlattı
Toplum Destekli Güvenlik Hizmetleri kapsamında, Karesi ilçesinde bulunan Şamlı Şehit Mustafa Adışen Ortaokulunu ziyaret eden Jandarma ekipleri öğrencilere trafikte yaya önceli hakkında eğitim verdi.
24.10.2019
Balıkesir'de Helikopter Destekli Trafik Denetimi
Balıkesir'de jandarma ekipleri helikopter destekli trafik denetimi yaptı.
23.10.2019
Havranlı Esnaftan Barış Pınarı Harekatı'na Destek
Balıkesir’in Havran ilçesi Meyve ve Sebzeciler Esnaf Odası Başkanı Murat Hançer, Türk ordusunun terör örgütü PYD/ YPG mensuplarına Suriye’de başlattığı Barış Pınarı Harekatı'na destek vermek amacıyla pazar yerini Türk bayraklarıyla donattı. Pazarcı esnafı ve vatandaşlara 500 adet Türk bayrağı dağıttı.
19.10.2019
Balıkesir'de Harekata Destek Yürüyüşüne Binlerce Kişi Katıldı
Balıkesir'de, Türkiye'nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzur getirmek amacıyla başlatılan Barış Pınarı Harekatı'na destek amacıyla düzenlenen yürüyüşe binlerce kişi katıldı.
18.10.2019
Balıkesir'de Öğrencilerden Barış Pınarı Harekatı'na Destek
Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde Barış Pınarı Harekatı'na katılan Mehmetçiğe  destek için yürüyüş düzenlendi.
18.10.2019
Bigadiç'ten Barış Pınarı Harekatı'na Destek
Bigadiç Belediye Meclisince, Türkiye'nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzuru getirmek amacıyla başlatılan Barış Pınarı Harekatı'na destek bildirisi, oy birliğiyle kabul edildi.
16.10.2019
Ayvalık'ta Türk Müziğini Tanıtma ve Destekleme Projesi
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un eşi Rana Selçuk, Bakan Yardımcısı Mahmut Özer'in eşi Fatma Nebahat Özer, Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı'nın eşi Hanife Yazıcı ve Türk Sanat Müziği sanatçısı Aylin Şengün Taşçı, "Türk Müziğini Tanıtma ve Destekleme Projesi" kapsamında Ayvalık ilçesinde ziyaretlerde bulundu.
14.10.2019
Balıkesir'de STK'lardan Diyarbakırlı Annelere Destek
Balıkesir'de, Ali Hikmet Paşa Meydanı'nda kadınlar, "Annelerin acılarına duyarsız kalmayın", "Annelerin öncü olduğu haklı mücadelenin yanındayız", "Terörü anneler bitirecek" yazılı dövizler ve Türk bayrakları taşıdı.
25.09.2019
Büyükşehir Belediyesinden Manyaslı Çiftçilere Yemlik Tohum Desteği
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Manyas Tarım ve Orman Müdürlüğünce hazırlanan yemlik tohum projesine maddi destek sağladı.
18.09.2019
Diyarbakırlı Annelere Balıkesir'den Destek
Vatan Partisi Balıkesir İl Başkanlığı, dağa kaçırılan çocukları için HDP Diyarbakır İl Binası önünde oturma eylemi yapan annelere destek verdi.
13.09.2019
Balıkesirspor'da Taraftara Destek Çağrısı
TFF 1. Lig takımlarından Balıkesirspor'un teknik direktörü Ali Tandoğan, 4. haftada sahasında Ümraniyespor ile yapacakları maç için taraftarlardan destek istedi.
06.09.2019
Bandırma Koyunculuk Araştırma Enstitüsünden Tarımsal Üretime Destek
Bandırma Koyunculuk Araştırma Enstitüsü, mevcut tarım arazisinde bünyesinde bulunan binlerce hayvanın yem bitkisi ihtiyacını karşılamanın yanı sıra yıllardır kaliteli sertifikalı buğday ve arpa tohumluğu üretimiyle de bölge ve ülke çiftçisine katkı sağlıyor.
19.08.2019
Balıkesir'de Jandarmadan Helikopterle Trafik ve Asayiş Denetimi
Jandarma Genel Komutanlığının trafik kazalarını ve asayiş olaylarını önleme faaliyetleri çerçevesinde Balıkesir'de yapılan helikopter destekli uygulamada 13 araçla ilgili sorumlulara idari para cezası kesildi, 4 araç trafikten menedildi. 
25.06.2019
Doğa Dostu Kendin Yap Kitleri Edremit'te Üretiliyor
Temiz Gelecek Derneği (TEGEL) öncülüğünde Birleşmiş Milletler Kalkınma Programınca uygulanan, Küresel Çevre Fonu (GEF) Küçük Destek Programı (SGP) tarafından finanse edilen "Doğa dostu kendin yap temizlik kitleri", Edremit ilçesinde üretilmeye başlandı.
21.06.2019
Gıda Eğitimine Laboratuvar Desteği
Cargill Gıda tarafından Balıkesir Üniversitesi Gıda Mühendisliği bölümünde "Bitkisel Yağ Laboratuvarı" kuruldu. Laboratuvar, bilimsel çalışmaların yanı sıra bölgede yağ üretimi yapan firmalara da destek sağlayacak. 
01.05.2019
Beş Yaşındaki Recep Tayyip Erdoğan Çevre Duyarlılığıyla Örnek Oluyor
Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayesinde başlatılan Sıfır Atık Projesi'ne destek vermek için Balıkesir'de babasıyla beraber atık pil, yağ ve mavi kapak toplayan 5 yaşındaki Recep Tayyip Erdoğan, çevre bilinciyle örnek oluyor.
22.04.2019
Balıkesir'de TKDK'dan Girişimcilere Bilgilendirme Toplantısı
Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) İl Koordinatörlüğü tarafından Manyas ilçesinde, girişimcilere yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlendi.
10.04.2019
VakıfBank'tan Bursa ve Balıkesir'e 8 Milyar TL Destek
 VakıfBank Genel Müdürü Mehmet Emin Özcan, "Bursa ve Balıkesir illerimize nakdi ve gayrinakdi krediler aracılığıyla verdiğimiz destek 8 milyar TL’yi aşmıştır." ifadelerini kullandı.
22.03.2019
Cunda Rahmi M. Koç Müzesi'nde Ders Saati
Balıkesir'in Ayvalık ilçesindeki Rahmi M. Koç Müzesi'nde, İl Eğitim Müdürlüğü ile imzalanan protokol çerçevesinde çocukların sosyal ve kültürel gelişimlerine destek vermek amacıyla "Bugün Dersler Müze'de" etkinliği yapılacak.
16.03.2019
Burhaniye'de Minik Eller Projesiyle Binlerce Anne ve Bebeğe Ulaşıldı
Burhaniye Belediyesi tarafından yeni doğum yapan annelere destek vermek amacıyla hayata geçirilen "Minik Eller Projesi" kapsamında 5 yılda 2 bin 696 yenidoğan ve anneye hizmet götürüldü.
13.03.2019
Erdek'te Engelleri Aşıyorum Kitap Okumayı Destekliyorum Programı
Erdek Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından Balıkesir Eğitimde Niteliği Geliştirme ve İzleme (BENGİ) Projesi kapsamında "Engelleri Aşıyorum Kitap Okumayı Destekliyorum" temalı program düzenlendi.
08.03.2019
Ayvalık Ticaret Odasından İstihdam Seferberliği'ne Destek
Ayvalık Ticaret Odası Başkanı Mustafa Büyükçıvgın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde yeniden başlatılan İstihdam Seferberliği'ne ilişkin detayları anlattı.
06.03.2019
Minik Öykü'ye Balıkesirli Motosikletçilerden Destek
İzmir'de lösemi teşhisi konulan ve ilik nakli bekleyen 3,5 yaşındaki Öykü Arin Yazıcı için 10Riders Balıkesir Motosiklet Spor Kulübü Derneği üyeleri kök hücre bağışında bulundu.
02.02.2019
Ayvalık'ta 12 Aylık Turizm Sezonu İçin Çalışma Yapılacak
Güney Marmara Kalkınma Ajansınca (GMKA) desteklenen "Ayvalık Doğal Yaşamı Koruyor" projesi kapsamında, Şeytan Sofrası Lagünü ve Ayvalık Adaları Tabiat Parkı'nın 12 ay turizme elverişli hale getirilmesi için çalışma yapılacak.
25.01.2019
Antandros ve Aeneas Projesi'ne Sanatçı Desteği
Balıkesir'in Edremit ilçesinde, 2001 yılından bu yana devam eden Antandros kazılarına destek olmak, hayata geçirilecek olan "Antandros ve Aeneas Projesi"ne katkı sağlamak amacıyla sinema sanatçısı Salih Güney öncülüğünde İzmir ve Manisa Rotary Kulüp üyeleri tarafından antik kente gezi düzenlendi.
29.10.2018
Enflasyonla Mücadeleye Edremit'ten Destek
Edremit Ticaret Odası (ETO) "Enflasyon ile Topyekun Mücadele" programına destek verdiklerini bildirdi.
16.10.2018
Ekmekte Kar Marjının Sınırlandırılmasına Destek
Ticaret Bakanlığının 28 Eylül'de Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren "Perakende Ticarette Uygulanacak İlke ve Kurallar Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmeliği" ile market ve bakkallarda satılan ekmekte kar marjının sınırlandırılması, Balıkesir Fırıncılar Odası ve tüketici örgütünce olumlu karşılandı. Balıkesir Fırıncılar Odası Başkanı Niyazi Tunç, (fotoğrafta) konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.
03.10.2018
Bandırma Ticaret Borsasından UR-GE Eğitimi
Bandırma Ticaret Borsası (BTB) tarafından Ekonomi Bakanlığının desteğiyle, kanatlı sektöründe hizmet veren firmalara yönelik Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi (UR-GE) eğitimi başladı.
28.06.2018
Balıkesir Yatırım Destek ve Tanıtım Stratejisi Toplantısı
Güney Marmara Kalkınma Ajansı'nın (GMKA) koordinasyonunda Balıkesir’in Edremit ilçesinde BalıkesirYatırım Destek ve Tanıtım Stratejisi toplantısı düzenlendi. 
28.06.2018
Edremit'te Vav Gibi Sergisi Açıldı
Balıkesir'in Edremit ilçesinde, Körfez Anadolu Lisesi'nde eğitim gören 71 öğrencinin Destekleme ve Yetiştirme Kursları (DYK) kapsamında yaptığı 98 hat eserinin yer aldığı "Vav Gibi" sergisi açıldı.
30.05.2018
Öldü Diye Nefes Destek Cihazı Geri İstendi
Balıkesir'in Edremit ilçesinde, rahatsızlığı nedeniyle 60 yaşındaki kadına verilen solunum destek cihazı, "hasta öldü" diye geri istendi.  
28.04.2018
Ayvalıkgücü Belediyespor, Otomobil Hediye Etti
Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Ayvalıkgücü Belediyespor'un "takımına destek ol arabayı kazan" sloganıyla düzenlenen çekilişin kazananına, otomobil verildi.
02.04.2018
Ayçiçeği Üreticisine Destekleme Kredisi Veriliyor
Trakya Birliğe bağlı Manyas Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi, üretici ortaklarına destekleme kredisi veriyor.
24.03.2018
Manyas'ta Mehmetçik'e Destek ve Şehitlere Saygı Yürüyüşü
Balıkesir'in Manyas ilçesinde, Afrin'deki Zeytin Dalı Harekatı'na katılan Mehmetçik'e destek ve şehitlere saygı yürüyüşü yapıldı. 
20.03.2018
Balıkesir'de Lise Öğrencilerinden Afrin Koreografisi
Balıkesir'de bir lisenin öğrencileri, Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) Suriye'nin Afrin bölgesinde yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'na "Afrin koreografisi"yle destek verdi.
19.03.2018
Öğrencilerden TSK Güçlendirme Vakfı'na Destek
Gömeç Şehit Mustafa Güvenç Aldemir ilkokulunda başlatılan yardım kampanyasında öğrenciler aralarında topladıkları harçlıkları Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı'na gönderdi.
28.02.2018
Gençlik ve Spor Bakanı Bak, Balıkesir'i Ziyaret Etti
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak,  Zeytin Dalı Harekatı ile ilgili "Birileri bağırıyor, rahatsız oluyor. Niye rahatsız oluyorsunuz? Dostlarımız, müttefiklerimiz bize destek olmuyor. Biz kendi göbeğimizi kendimiz kesiyoruz." dedi.
26.02.2018
Şehit Polis Aydın Nazillioğlu Z Kütüphanesi Açıldı
Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Ömür Ali Çelik, Muharrem Hasbi Anadolu Lisesi'ndeki kütüphanenin açılış töreninde yaptığı konuşmada, öğrencilerin öğrenme ve araştırma becerilerini geliştirmek, onları suç ortamlarından uzak tutmak amacıyla projenin bu gerçekleştirildiğini söyledi.
09.02.2018
Balıkesirspor Taraftar Derneğinden Zeytin Dalı Harekatı'na Destek
TFF 1. Lig takımlarından Balıkesirspor Baltok'un 1966 Balıkesirspor Taraftarlar Derneği, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Afrin bölgesindeki teröristleri etkisiz hale getirmek için başlattığı Zeytin Dalı Harekatı'na destek verdi. 
31.01.2018
Balıkesir'de Üreticiye Hibe Destekleri Anlatıldı
Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Balıkesir İl Koordinatörlüğü, çeşitli tarımsal alanlarda yatırım yaparak hibe almayı planlayan üreticiler için tanıtım toplantısı düzenledi.
17.01.2018
GMKA, 50 Milyon Lira Kaynak Kullandırdı
Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) Genel Sekreter Vekili Kasım Özek, ajansın bugüne kadar destek programları ile yaklaşık 500 projenin yürümesine vesile olduğunu ve 50 milyon lira kaynak kullandırdığını söyledi.
13.01.2018
Balıkesir'de Litresi 5 Lira Olan Sütü Yok Satıyor
Son yıllarda verilen desteklerle Balıkesir'de sayıları 800'den 3 bin başa çıkan mandaların sütü ile kaymağı artan talep dolayısıyla adeta yok satıyor.
11.01.2018
Bandırma'da Kırsal Kalkınma Toplantısı Yapıldı
Bandırma Ticaret Borsasında, Kırsal Kalkınma (İPARD) 2. Programı 3. Çağrı Kırsal Turizm Destekleri toplantısı yapıldı.
09.01.2018
Balıkesir'de Genç Çiftçi Hibe Destek Projesi
Balıkesir'de, "Genç Çiftçi Hibe Destek Projesi" kapsamında küçükbaş hayvan almaya hak kazanan genç çiftçilere sertifikaları verildi.
29.12.2017
Bigadiç'te Eğitime Destek Verenlere Plaket Verildi
Balıkesir'in Bigadiç ilçesinde üniversite öğrencilerine burs ve destek veren kurum ile kişilere teşekkür plaketi verildi.
21.12.2017
Genç Çiftçi Projelerinin Desteklenmesi Programı
Balııkesir'in Edremit ilçesinde, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının Genç Çiftçi Projelerinin Desteklenmesi Programı kapsamında aldığı 30 bin lira hibe desteğiyle istiridye mantarı yetiştirmek için sera kuran 30 yaşındaki kadın girişimci, hasada başladı.
01.11.2017
Balıkesir'de Zeytin Üreticilerine Destek
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının zeytin üreticileri için başlattığı "Zeytin Gençleştirme Budaması Desteği" müraacatı yarın sona eriyor.
26.10.2017
Balıkesir Büyükşehir Belediyesinden Zeytin Üreticilerine Destek
Balıkesir'de, zeytin sineğiyle mücadele programı kapsamında 2017 yılı için 3,5 milyon lira ödenek ayrıldı.
13.10.2017
Edremit Yüzünü Güneşe Dönüyor Projesi
Edremit Kaymakamlığı, Edremit Meslek Yüksek Okulu (MYO) ve Edremit Ticaret Odası ortaklığıyla hazırlanan "Edremit Yüzünü Güneşe Dönüyor" Güneş Enerjisi (Fotovoltaik Sistemler) Teknik Destek Eğitimi'nin sertifika töreni gerçekleştirildi.
02.10.2017
Engelli Öğrenciden Başkan Avcu'ya Teşekkür Ziyareti
Balıkesir Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü öğrencisi engelli Tolga Dere, Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu'ya desteklerinden dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu.
11.09.2017
Toplam Kayıt: 738   Sayfa: 1/15 [ 1 ]  [ 2 ]  [ 3 ]  [ 4 ]  [ 5 ]  [ 6 ]  [ 7 ]  [ 8 ]  [ 9 ]  [ 10 ]  [ 11 ]  [ 12 ]  [ 13 ]  [ 14 ]  [ 15 ] 
Balıkesir Önemli kişiler















Balıkesir Haber Başlıkları
Yılbaşı  Aşk intiharı  iş ilanları  Zerrin Eğrioğlu  batuhan karadeniz  Harun Ertaş  Öğrenci  Rıdvan Gider  Ali Aydınlıoğlu  İsmail Uğu  Mehmet Tüm  ihracat  atolye  Nurbin Tüfeçioğlu  İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy  şahinderesi kanyonu  bandırma  hız denetimi  Balpark  İsmet Koçyiğit  torna  İsmail Damar  ana metal  Niyazi Tunç  Seçim  balkes  tarım arazisi  Türkiye Gençlik Vakfı Balıkesir  tatlı  Kasım Bostan  hazırlık maçları  huzur operasyonu  göçmen  Midilli  tatil  gazete  Kumar  Halk Eğitimi Merkezi  Berberler odası  Altıeylül Yeni Belediye Başkanı  Sigara  şehit aileleri  Abdülhamid Erguvan  intihar  Silahlı çatışma  Sevgi Hastanesi  kurşunlama  Edremit Şoförler ve Otomobilciler Odası  Recep Ahmet Mercan  bölge hastanesi  Hasan Yıldız  kuvayı milliye  sözleşme  Cengiz Dikici  kırtasiye  kuva-yi milliye  susurluk  yeni hastane  Sabri Uğur  asayiş  aday  kovalamaca  Hırsızlık  yetiştiricilik  Ali Kemal Deveciler  yavru  itfaiye  AKP aday adayları  eş zamanlı operasyon  Yaşar Evci  Altıeylül Belediyesi Seçim Sonuçları  Kongre  test merkezi  rekolte  antik kent  etüt çalışması  orman  Fırıncılar Odası  dosluk maçı  çeyiz  bisiklet  işgal  Kaçırılma  Arif Efetekin  minibüs  Organize Sanayi  Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı  kapya  şehir  otomobil  Meclis Üyesi  Yunus Bozbey  elektrik direği  geri dönüşüm  turizm  aşure  Sanayi Odası  belediye seçimleri  Belediye Meclisi  toprak kayması 

Son Günlerin Haberleri
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler
17.04.2024 Tarihli Haberler
16.04.2024 Tarihli Haberler
15.04.2024 Tarihli Haberler
14.04.2024 Tarihli Haberler
13.04.2024 Tarihli Haberler
12.04.2024 Tarihli Haberler
11.04.2024 Tarihli Haberler
10.04.2024 Tarihli Haberler
09.04.2024 Tarihli Haberler

Haber Arama
Kelime :
Tarih :
Kriterlerin En Az Birini Girin !

Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir destek

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi