Şifrem?
58 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Balıkesir Güzellik

-
2312212 Balıkesir haber Güzellik 32 inceleme

Balıkesir'de Kanarya Güzellik Yarışması
Balıkesir'in Edremit ilçesinde düzenlenen "Kanarya Güzellik Yarışması"nda dereceye giren 22 kanaryanın sahibi ödüllendirildi.
22.10.2018
Balıkesir'de Deve Güzellik Yarışması Yapıldı
Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde bu yıl 14'üncüsü gerçekleştirilen Uluslararası Burhaniye Zeytin ve Zeytinyağı Hasat Festivali'nde güreşecek develer için güzellik yarışması düzenlendi.
29.01.2018
Kazdağları Hazan Renklerine Büründü
Mitolojide "İda Dağı" olarak geçen, ağaç ve bitki türlerinin oluşturduğu renkleri, kanyonu, çay ve dereleriyle görülmeye değer güzellik sunan Kazdağları, sonbaharda yüz binlerce kişiyi ağırlıyor.
13.11.2017
Kazdağları'nda Sonbaharda Renk Cümbüşü
ÇANAKKALE ve Balıkesir illeri sınırları kalan ve oksijen zenginliğiyle dünyanın nadir bölgeleri arasında yer alan, her mevsim farklı güzelliklere bürünen Kazdağları, sonbaharda sarı ve yeşilin tonlarıyla renk cümbüşü sunuyor.
10.11.2016
Yerli Turistin Gözdesi Balıkesir Oldu
Çaltı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Balıkesir'in Marmara ve Ege Denizi'ne sahili bulunan, Türkiye'nin en çok adasını bünyesinde barındıran tarihi, kültürel ve doğal güzelliklere sahip bir turizm bölgesi olduğunu belirtti.
15.07.2016
Balıkesir İvrindi'de Podyuma Kuzular Çıktı
Balıkesir’in İvrindi ilçesinde kuzu güzellik yarışmasında renkli görüntüler yaşandı.
30.05.2016
Hibe Desteği Proje Başvuruları İçin Kobi’lere Önemli Duyuru
AB Tasarım, imalat ve tekstil, hazır giyim, deri ve kürk ürünler, ayakkabı, çanta ve aksesuarlar, spor ürünleri, oyuncaklar, ev içi dekorasyon ürünleri, mücevher, kozmetik ve güzellik ürünleri gibi çeşitli sektörlerdeki faaliyetlere proje ile AB tarafından verilecek hibe desteği.
25.06.2015
Doğal Ve Tarihi Güzellikleri Okul Duvarına Çizdiler
Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, resim öğretmenlerinin öncülüğünde bir araya gelen bir gurup öğrenci ilçenin, doğal tarihi ve turistik değerlerini okul duvarlarına çizdi.
05.03.2015
İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Fotoğrafçılık Kulübü (CEFOD) Edremit’i Fotoğraflıyor
İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Fotoğrafçılık Kulübü (CEFOD) üyeleri ilçenin tarihi ve doğal güzelliklerini fotoğraflamak üzere Edremit’te geldi.
13.02.2015
Edremit'ten Antandros'lu Tanıtım
İzmir Kültürpark Uluslar arası Fuar Merkezi’nde devam eden Travel Turkey Fuar ve Konferansı’nda Edremit ilçesi tarihi geçmişi, kültürel özellikleri ve doğal güzellikleri ile misafirlere anlatıldı.
06.12.2014
İstanbul Bilgi Üniversitesi Ayvalık'ta
İstanbul Bilgi Üniversitesi Finans Bölümü öğrenci ve akademisyenleri hafta sonu tatili için Balıkesir’in Ayvalık ilçesine gelerek Ayvalık’ın tarihi ve doğal güzelliklerini gezip yakından göre fırsatı buldular.
24.11.2014
Gönen’in Kanaryaları 7 Madalya Aldı
Soma Kanarya Irk Güzellik Yarışması’na Balıkesir’in Gönen ilçesinden katılan 7 kanarya madalya aldı.
16.10.2014
Üniversiteli Başak, Festival Güzeli Seçildi
Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, 25.Burhaniye-Ören Turizm, Kültür ve Sanat Festivali kapsamında düzenlenen güzellik yarışmasında Üniversite öğrencisi Başak Piliç Ören güzeli oldu. 14 genç kızın katıldığı yarışmada büyük heyecan yaşanırken, dereceye giren kızlara çeşitli ödüller verildi.
01.09.2014
Kazdağları Hayran Bırakıyor
Balıkesir'in Edremit sınırları içinde bulunan Kazdağları, eşsiz güzellikleriyle tatilcilerin yanı sıra bölge halkının da büyük ilgisini çekiyor.
17.07.2014
Edremit’te Doktorun Eşi Güzellik Merkezi Açtı
Edremit’te hanımların vazgeçemeyeceği 'Female Line' isimli güzellik ve estetik salonu, düzenlenen görkemli bir törenle açıldı. Açılış, iş ve sağlık çalışanlarını bir araya getirdi.
26.06.2014
Edremit Körfezi İsviçre’de Tanıtılacak
Balıkesir’in Edremit Körfezini ziyaret eden İsviçre Touring Club resmi Otomotiv ve Seyahat Dergisi yazarı Peter Widmer, Körfezin Zeytin ve Zeytinyağı, Doğal Güzellikleri ile Termal yatırımlarına hayran kaldı.
29.05.2014
Yağmurla Gelen Güzellik
Kuzey Ege’yi etkisi altına alan yağmur, doğayı beslemeye devam ederken, bitki örtülerinin üzerindeki yağmur damlacıkları da fotoğraf tutkunlarına ilham kaynağı oluyor.
12.05.2014
Burhaniye’nin İlk Güzellik Merkezi Açıldı
Balıkesir’in Burhaniye ilçesinin ilk güzellik merkezi Hürriyet Caddesi’nde açıldı.
20.01.2014
Bir İzmarit Cennet Tepesini Kül Ediyordu
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, sigara izmaritinden çıktığı tahmin edilen yangın, ilçenin büyülü güzelliklerini bünyesinde barındıran Cennet Tepesi ile yamaçlarda bulunan Yenimahalle’yi az daha küle çeviriyordu.
14.08.2013
Pekel 2012 Yılını Değerlendirdi
Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel, 2013 yılının insanlık için güzellikler getirmesini diledi.
31.12.2012
Başkan Ergin'den Çalıştay Konuşmalacılarına Jest
Ayvalık'ta, Kazdağı ve Madra Belediyeler Birliği tarafından düzenlenen ‘Madra Dağı Ulusal Çalıştayı’nın 2. gününde düzenlenen 4. oturumda, TMMOB Orman Mühendisleri Odası Genel Başkanı Ali Küçükaydın ile Mimar-Yazar Oktay Ekinci’nin moderatörlüklerinde Madra Dağı’nın Doğal Güzellikleri ile Madra Dağı ve Yakın Çevresinin Arkeolojik Kaynak Değerleri konuları masaya yatırıldı.
15.10.2012
Güzellik Dünyasına Damgasını Vuracak Sabun
Ayvalık'ta bir dönem CHP Ayvalık İlçe Başkanlığı görevinde bulunan Müjdat Orhan’ın eşi Maral Figen Orhan, Çorum'un pirinciyle bilinen Osmancık ilçesinde cilt sorunlarına çözüm bulmak amacıyla araştırma yaparken, elde ettiği hammadde ile pirinç sabunu üretti.
01.08.2012
Sarımsaklı Plaj Kumu Korumaya Alındı
Ayvalık'a bağlı Küçükköy beldesinin, dünyaca ünlü doğal güzellikleri, masmavi denizi ve 14 kilometrelik kumsalıyla dünyaca ünlü turizm merkezi Sarımsaklı’da, yağmur, rüzgar ve denizden gelen dalgalar nedeniyle yola saçılan kumların önüne geçmek ve dolayısıyla da plaj kum oranının her geçen gün eksilerek yitirilmesinin önüne duvar örülüyor.
28.12.2011
Amatör Fotoğrafçıların Ayvalık Keyfi
İzmir’de Narlıdere Belediyesi’ne ait Atatürk Kültür Merkezi’nde haftanın 6 günü fotoğraf kursu gören amatör fotoğrafçılar, önceki gün Ayvalık'taki tarihi ve doğal güzelliklerini görüntüleyebilmek için adeta birbirleriyle yarıştı.
26.12.2011
Edremit Kanaryalarımız Fransa'da Yarışacak
Edremit Kanarya ve Güvercin Sevenler Derneği yetkilileri ve üyeleri, Kütahya’da düzenlenen kanarya güzellik yarışmasında çeşitli dallarda ilk üçe gerebilmenin sevincini yaşadılar.
20.10.2011
Gurbetçi Selin, Festival Güzeli Oldu
Burhaniye'deki, 22. Burhaniye-Ören Turizm Kültür ve Sanat Festivali kapsamında düzenlenen Güzellik Yarışması’nda büyük coşku yaşandı.
11.07.2011
Ayşe Akpınar Kız Lisesi'nde Topuz Şov
Burhaniye'de, Ayşe Akpınar Kız Teknik ve Meslek Lisesi Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri Alanı öğrencileri için okulda topuz şov düzenlendi.
07.04.2011
Bayanların Güzellik Formülü Zeytin Maskesi
Türk bilim adamlarının yoğun çalışmaları sonucunda, mutfaklarda görmeye alışık olduğumuz mucize meyve zeytin, artık mutfaktan çıktı ve kozmetik alanlarında kullanılmaya başladı.
16.02.2011
Ayvalık EMİTT Fuarı İçin Gün Sayıyor
Ayvalık tarihi dokusu, doğal güzellikleri ve turizmde birçok alternatiflerini ulusal ve uluslar arası organizasyonlarda sürdürdüğü tanıtım ataklarını bu yılda sürdürüyor.
05.02.2011
Film Yapımcıları Ayvalık'tan Vazgeçemiyor
Ayvalık'ta doğal güzellikleri ve bakir tarihi dokusu ile film ve dizi film yapımcılarının vazgeçemediği bir plato haline geldi.
19.01.2011
Sarıkız Efsanesi Tartışmaya Neden Oldu
Efsanelere konu olan Kaz Dağları'nda yüzyıllar önce yaşadığı sanılan ve efsanelere konu olan dünyaca ünlü Sarıkız'ın aslında mitolojide aşk ve güzellik tanrıçası olduğu iddiaları kafaları karıştırmaya başladı.
19.10.2010
Ören Deniz Kızı Güzeli Belli Oldu
Burhaniye'de, 21.Burhaniye-Ören Turizm Kültür ve Sanat Festivali kapsamında düzenlenen güzellik yarışmasında Ören Deniz Kızı Güzeli seçildi.
13.07.2010
Dünya Termal Güzelleri Seçildi
Manyas'ta düzenlenen Miss Termal Off The World güzellik yarışmasını Litvanyalı güzel Gintare Karlinskaite kazandı.
15.06.2010
Manyas'ta Güzellik Yarışması Heyecanı
Dünya Medeniyetler Kraliçesi Güzellik Yarışması (Miss Civilization & Termal Of The World), 12 Haziran 2010 Cumartesi günü Türkiye’nin doğa ve sağlık beldesi olan Kuş Cenneti Manyas'da gerçekleştirilecek.
09.06.2010
Ayvalık Aşkı Tşörtlere Yansıyor
Ayvalık'ın doğal güzellikleri, tarihi dokusu, su altı ve su üstü görsellikleri tşörtlere yansıyor.
26.03.2010
Çamur Banyosundaki Tehlike
Genellikle cilt güzelliği için yapılan çamur banyolarının, özen gösterilmediği takdirde hastalıklara yol açabileceği bildirildi.
18.08.2009
Fransız Dergisinden Ayvalık'a Övgü Yağdı
Ayvalık, Fransız dergisi 'NEPTUNE'ye konu oldu. Dergi, ilçenin doğal güzelliklerine ve tarihi zenginliklerine geniş yer ayırdı.
08.11.2008
Palamut Ağaçlarının Meyvesi Hayvanlara Yem Oluyor
Burhaniye'de, turistik Ören sahiline güzellik katan tarihi palamut ağaçlarının meyvesinin hayvanlara yem olacağı bildirildi.
04.11.2008
Dünya Termal Güzellik Yarışması Edremit'te Yapılacak
Çanakkale'de düzenlenen 'Dünya Medeniyetler Güzellik Yarışması' için Çanakkale'ye gelen Süha Özgermi ve yarışmacılar, Edremit'e bağlı Güre beldesini ziyaret etti.
22.04.2008
Balıkesir Önemli kişiler







Balıkesir Haber Başlıkları
milli park  sigara yasağı  büyükşehir  iftar  Metin Özgür  karesi  yöresel lezzet  Midilli  Kongre Merkezi  ceza  pehlivan  balık hali  Halk Partisi  Çadır Kamp  intihar  Ramazan Demir  Trafik Kazası  film  kovalamaca  festival  sergi  Belediye Meclisi  kuluçka  necdet uysal  işgal  hız denetimi  Belediye Başkanı  Sefer Akdağ  Dinçer Orkan  Cengiz Dikici  aday  strateji  kurşunlama  Sahte Rakı  gökçen  asayiş  baskın  tohum  altınoluk  Dr. Arzu Kaynak  av sezonu  çalışma  solo türk uçağı  Seçim Sonuçları  gömeç  süs bitkisi  kuva-yi milliye  bigadiç  Yaşar Evci  Bandırma Belediyesi  Milletvekili Aday Adayları  altın  Edremit Halk Eğitimi Merkezi  polis memuru  panel  Refik Özbal  Protesto  altay  Belediye başkanı adayı  hasat  İsmail Ertekin  kültürevi  dursun erkoç  Bandırmaspor  susurluk  okçuluk  sahte İçki  içki  Kosgeb  Berberler odası  müdürlük  Ahmet Dut  İsmail Damar  Assos  Zerrin Eğrioğlu  uçak  balkes  firar  Dünya Balıkesirliler Günü  Fırıncılar Odası  şenlik  Milletvekili Namık Havutça  bıçaklama  yakalandı  Nail Akkeçi  ana metal  Sevgi Hastanesi  Gazeteci  bengi projesi  peynir  Başkan Adayları  milletvekili  karadenizliler  Soma  Silahlı çatışma  silahlı kavga  Yılmaz Arslan  altıeylül Belediye başkan adayı  Zeki Çıkrıkçı  Ziraat Odası 

Son Günlerin Haberleri
06.05.2024 Tarihli Haberler
05.05.2024 Tarihli Haberler
04.05.2024 Tarihli Haberler
03.05.2024 Tarihli Haberler
02.05.2024 Tarihli Haberler
01.05.2024 Tarihli Haberler
30.04.2024 Tarihli Haberler
29.04.2024 Tarihli Haberler
28.04.2024 Tarihli Haberler
27.04.2024 Tarihli Haberler
26.04.2024 Tarihli Haberler

Haber Arama
Kelime :
Tarih :
Kriterlerin En Az Birini Girin !

Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir Güzellik

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi