Şifrem?
149 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Balıkesir Altınoluk

-
2193524 Balıkesir haber Altınoluk 9324 inceleme

istanbul Yazlık Bölgelere Akın Etti
Corona virüsü tüm dünyada hızla yayılırken Türkiye'de de vaka sayısı 300'ü aştı. Okulların da tatil edilmesiyle birlikte tatil beldelerinde yoğunluk yaşandı. Balıkesir'de yazlıkçılar, sezon başlamadan yazlık evlerini açtı, Ayvalık, Erdek, Altınoluk ve Akçay'da yoğunluk meydana geldi.
20.03.2020
Transferden Kazandığı Parayla Çocuklara Yardım Ediyor
Edremit Belediye Altınoluk Spor Kulübünde forma giyen voleybolcu Adlin Kaymaz, transfer olduğu her kentin kırsal mahallelerinde öğrenim gören çocuklara çanta, kalem, defter, kitap ve çeşitli kırtasiye malzemesi hediye ediyor.
10.10.2019
Transferden Kazandığı Parayla Çocuklara Yardım Ediyor
Edremit Belediye Altınoluk Spor Kulübünde forma giyen voleybolcu Adlin Kaymaz, transfer olduğu her kentin kırsal mahallelerinde öğrenim gören çocuklara çanta, kalem, defter, kitap ve çeşitli kırtasiye malzemesi hediye ediyor.
07.10.2019
Antandros Antik Kenti'nde Tasnif ve Restorasyon Çalışmaları
Balıkesir'in Edremit ilçesi Altınoluk Mahallesi'ndeki Antandros Antik Kenti'nde saha çalışmalarına ara verilerek buluntu eserlerin tasnif ve restorasyonuna yoğunlaşıldı.
16.09.2019
Fatih Erbakan, Bayram Namazını Balıkesir'de Kıldı
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, "Cenab-ı Allah bu bayramı İslam alemindeki, komşu Müslüman ülkelerdeki, Ortadoğu'daki yanan yangının sönmesine vesile eylesin." dedi.
15.08.2019
Tatilcilerden Çadır Kamplara Yoğun İlgi
Kent gürültüsünden uzaklaşıp doğayla iç içe tatil yapmak isteyenler çadır kampları tercih ediyor.
15.07.2019
Tatilciler Seçime Gitti, Körfez Boş Kaldı
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminde oy kullanmak üzere İstanbul'a gidenler nedeniyle Kuzey Ege'nin gözde tatil beldeleri Ayvalık, Burhaniye, Edremit, Ören, Akçay, Zeytinli ve Altınoluk ilçelerinde sakinlik yaşanıyor.
24.06.2019
Edremit'te Kadınlar Kooperatif Sayesinde Güçleniyor
Balıkesir'in Edremit ilçesinde faaliyet gösteren Kadın Kooperatifi, Altınoluk Mahallesi'nde "Kadın Eli Mutfağı" açtı.
05.10.2018
Balıkesir'de Haşereyle Mücadele Çalışmaları
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, turizm yoğunluğunun yaşanacağı Ayvalık, Altınoluk, Akçay, Güre, Ören, Erdek gibi merkezler başta olmak üzere il genelinde, 170 kişilik ekiple havadan, karadan ve sudan haşerelere karşı mücadele çalışmalarını hızlandırdı.
01.06.2018
Avrupa Gençleri Antandros'ta Buluşuyor Projesi
Avrupa Birliği (AB) Bakanlığı Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı Ulusal Ajansı tarafından kabul edilen "Avrupa gençleri Antandros'ta buluşuyor" projesi, Altınoluk'ta başladı. 
28.04.2018
Balıkesir'in Hayvan Dostu Öğrencileri
Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Altınoluk Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Programcılığı öğrencisi üç genç, kış mevsiminde yemek bulmakta güçlük çeken sokak hayvanlarını doyurmak için adeta seferber oldu.
18.12.2017
Kök Boyalarla Renklendirilen Ürünler Sergilendi
Balıkesir'in Edremit ilçesinde, Balıkesir Üniversitesi Altınoluk Meslek Yüksekokulu tarafından, "Unutulmaya Yüz Tutan Geleneksel Boyamanın Gençlerle Geleceğe Aktarılması Projesi" kapsamında açılan kursta, kök boyalarla renklendirilen çalışmalar, bir sergide toplandı.
15.12.2017
Kazdağları'nda 500 Lavanta Fidesini Toprakla Buluştu
Balıkesir Üniversitesi Altınoluk Meslek Yüksek Okulu (MYO) Tıbbi Aromatik Bitkiler Bölümü'nün projesi kapsamında, Kazdağları'nın eteklerindeki bir dönümlük alana lavanta fidesi dikimi yapıldı.
18.10.2017
Altınoluk Limanı Genişletme Çalışmalarına Başlanacak
Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Altyapılar Genel Müdürlüğü tarafından zemin dolgu çalışmaları yapılan ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından da sahil projesi gerçekleşen Altınoluk Limanı'nın daha kullanılabilir ve elverişli hale getirilmesi için genişletme çalışmalarına başlanacak.
20.09.2017
Turistlerle Yüzen Köpek Balıkları Özgürlüklerine Kavuştu
Kuzey Ege'nin turizm merkezlerinden olan Altınoluk Mahallesi'nde oluşturulan akvaryumda turistlerle yüzmeleri sağlanan 21 köpek balığı ile 11 vatoz, bölgede turizm sezonunun sona ermesiyle özgürlüklerine kavuştu.
14.09.2017
Altınoluk'un 92 Yaşındaki Çerezci Dedesi
Balıkesir'in Edremit ilçesi Altınoluk Mahallesi'nde "Çerezci Dede" olarak bilinen 92 yaşındaki Mehmet Cemal Özmen, her gün seyyar tezgahını açarak kuru yemiş satıyor.
13.09.2017
Balıkesir'de Üstü Açık Otobüs Hizmeti
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Edremit ilçesinin Altınoluk Mahallesi'nde üstü açık otobüs hizmeti veriyor.
30.08.2017
Balıkesir'e Yeni Plaj ve Kordon
Balıkesir Büyükşehir Belediyesinin, Edremit ilçesine bağlı Altınoluk Mahallesi'ne yaptığı plaj ve kordonun ilk etabı hizmete açıldı.
29.08.2017
Ayvalık - Altınoluk Arası BADO Seferleri Başlıyor
Balıkesir'de Ayvalık-Altınoluk arasındaki deniz taksisi seferlerine yarın başlanıyor.
22.08.2017
Turistlerin Köpek Balıklarıyla Yüzme Keyfi
Balıkesir'in Edremit ilçesi Altınoluk Mahallesi'ne gelen turistler, 40 tonluk akvaryum şeklindeki havuzda, Kuzey Ege açıklarında yakalanan 21 köpek balığı ve 12 büyük vatozla yüzebiliyor.
16.08.2017
Kuzey Ege'de Kurban Bayramı Rezervasyonları Hızlandı
Ayvalık, Ören, Akçay, Altınoluk, Güre ve Zeytinli gibi Kuzey Ege'nin önemli turizm merkezlerinde Kurban Bayramı'na yönelik rezervasyonlar sürerken, doluluk oranları yüzde 90'lara ulaştı.
14.08.2017
Antandros Antik Kenti'nde Kazılar Son Buldu
BALIKESİR'in Edremit İlçesi'ne bağlı Altınoluk Mahallesi'ndeki Antandros Antik Kenti'nde, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Ege Üniversitesi'nin ortak çalışmasıyla 15 yıldır sürdürülen kazı çalışmalarının 2016 sezonu da tamamlandı.
01.11.2016
Balıkesir'de Arıtma Tesisi Çalışmaları Son Hız
Balıkesir’in Edremit ilçesinde Altınoluk İlave Atıksu Arıtma Tesisi ve Narlı ile Havran Kanalizasyon Şebekesi ve Atıksu Arıtma Tesislerinin inşaatı son hızla devam ediyor.
19.10.2016
Balıkesir'de Yaz Polikliniği ve Ketem Açıldı
Ücretsiz kanser taramasının yapılmasına imkan sağlayan Kanser Erken Teşhis, Tarama ve Eğitim Merkezi (KETEM) ve Yaz Polikliniği Balıkesir’in Edremit ilçesi Altınoluk Şahin Deresi Mahallesi’nde hizmete girdi.
18.08.2016
Edremit CHP'den 'Cumhuriyet ve Demokrasi Mitingi'
CHP Edremit İlçe Örgütü tarafından Altınoluk Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen "Cumhuriyet ve Demokrasi Mitingi" gerçekleştirildildi.
03.08.2016
Antandros Antik Kenti, 16 Yıldır Kazılıyor
BALIKESİR'in Edremit ilçesine bağlı Altınoluk Mahallesi'ndeki Antandros Antik Kenti'nde 16'ncı sezon kazıları başladı.
01.08.2016
'Belediyenin Bir Kuruşunu Boşa Harcamıyoruz'
Uğur Dündar'ın Edremit'te yaptığı Halk Arenası adlı program ve Altınoluk adıyla düzenlenen at yarışları için Belediye kasasından para harcadığı iddialarını yalanlayan Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, "Belediye'nin bir kuruşunu bile boşa harcamıyoruz, Halk Arenası ve at yarışı için bir kuruş harcama olmadı" dedi.
05.03.2016
Balıkesir Sahilleri 10 Yıl Süreyle Büyükşehir'in
Protokol kapsamında Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Akçay, Güre ve Altınoluk'ta 74 bin metrekare sahil bölgesini 10 yıllığına Milli Emlak'tan kiraladı.
02.03.2016
BAÜ Altınoluk Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinden Anlamlı Ziyaret
Altınoluk Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü tarafından organize edilen sosyal sorumluluk projesi kapsamında, Yüksekokulu öğrencileri, Öğretim Görevlisi Aykut Durgut danışmanlığında Ayvacık ilçesine bağlı Küçükkuyu Beldesi’nde bulunan Hamiyet-Ferudun Sözen Sevgi Evleri Çocuk Yuvasını ziyaret ettiler.
23.12.2015
Ehem’den, Altınoluk Meslek Yüksekokulu’na Ziyaret
Edremit Halk Eğitim Müdürü İsmail Damar, Altınoluk Meslek Yüksekokulunu ziyaret etti.
11.12.2015
Altınoluk MYO’dan Kan Bağışı Kampanyasına Tam Destek
Türk Kızılay Derneği, BAÜ Altınoluk Meslek Yüksekokulunda kan bağışı kampanyası gerçekleştirdi.
14.10.2015
Sırmalı, Altınoluk Myo’yu Ziyaret Etti
Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı’dan Altınoluk Meslek Yüksekokulu’na iadei ziyarette bulundu.
07.10.2015
Ülkücülerden Altınoluk Açıklaması
Milliyetçi Hareket Partisi Edremit İlçe Teşkilatı, Ülkü Ocakları ve Ülkücü İşçiler Derneği tarafından yapılan yazılı basın açıklamasında, Altınoluk olayları değerlendirildi.
17.09.2015
HDP Binası Ateşe Verildi
Balıkesir’in Edremit ilçesine bağlı Altınoluk Mahallesi’nde bulunan HDP binası ateşe verildi.
09.09.2015
Mysia Havacılık Festivali Altınoluk'ta Yapılan Gösterilerle Sona Erdi
Balıkesir’in Edremit ilçesinde bu yıl 4.’sü yapılan Mysia Uluslararası Havacılık Festivali, Altınoluk sahilinde yapılan uçuş gösterileri ile sona erdi. Gösterileri iki günde yaklaşık 150 bin kişi izledi.
07.09.2015
Altınoluk'ta Karma Resim Sergisi Açıldı
Edremit’in Altınoluk Mahallesi’nde Balıkesir Güzel Sanatlar Derneği tarafından yapılan karma resim sergisi açıldı.
17.08.2015
Mysia’nın Takvimi Belli Oldu
Bu yıl 4.’sü düzenlenecek olan Mysia Havacılık Festivali’nin programı kesinleşti. Bu yıl etkinlikler Akçay ve Altınoluk Sahilinde gerçekleştirilecek.
13.08.2015
Edremit’te Kaza: 2 Yaralı
Balıkesir’in Edremit ilçesi Altınoluk mahallesinde meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.
12.08.2015
Baski’den Altınoluk Açıklaması
Balıkesir’in Edremit ilçesinde son günlerde Altınoluk Mahallesinde yaz tatillerini geçirmekte olan tatilcilerin şikayetlerinin artması ve bu şikayetlerin büyük bir bölümünü oluşturan deniz yüzeyinde zaman zaman gözlemlenen deniz kirliliğinin Altınoluk’da mevcut Atıksu Arıtma Tesisi’nin gerektiği gibi çalıştırılmayarak atık suların direkt denize deşarj edildiğine dair iddiaların yoğunlaşması sonrasında BASKİ internet sitesin üzerinden yazılı bir açıklama yaptı.
07.08.2015
Feci Kazada İlk Önce Annesini Sordu
İstanbul'dan Balıkesir'in Altınoluk beldesine tatile giden ailenin içinde bulunduğu otomobil, yol kenarındaki bir sebze tezgahına çarparak şarampole uçtu.
01.08.2015
Astım Hastanesi Edremit Belediyesi’ne Devredildi
Edremit’in Altınoluk Mahallesi’nde bulunan Astım Hastanesi yürütülen yargı mücadelesi ile Edremit Belediyesi’ne kazandırıldı.
29.07.2015
Baski Altınoluk’da Noktayı Koyuyor
Su sıkıntısı yaşayan Altınoluk Mahallesinde BASKİ Körfez Şube Müdürlüğü, Küçüksu Mevkiinde devam eden 3000 metrelik hat çalışması ile uzun vadeli çözümü getirmiş olacak.
29.07.2015
Balıkesir Üniversitesi Altınoluk MYO’da Görev Değişimi
Balıkesir Üniversitesi Altınoluk Meslek Yüksek Okulu’nda görev değişimi yaşandı.
09.07.2015
Halk Bankası İş Adamlarını İftarda Buluşturdu
Balıkesir’in Edremit ilçesi’nde, Halk Bankası Balıkesir Bölge Koordinatörlüğünün Altınoluk Papazlıkhan Beach Hotel de düzenlediği geleneksel iftar yemeği, körfezdeki işadamlarını buluşturdu.
06.07.2015
İbrahim Elman’dan 'Ölüm Ve Yaşam' Konulu Fotoğraf Sergisi Açıldı
Fotoğraf sanatçısı İbrahim Elman’ın “Ölüm ve yaşam” konulu fotoğraf sergisi Edremit’in Altınoluk Mahallesi’ndeki Abdullah Efendi Konağında açıldı.
02.07.2015
Hayırsever Mehmet Bolluk Spor Salonu Yapımı Protokolüne İmza Attı
Balıkesir Merkez Altıeylül İlçesi Gaziosmanpaşa Mahallesinde yer alan Gülser Mehmet Bolluk Anadolu Lisesi bahçesine kapalı spor salonu binası yapımı protokolü, Balıkesir Valisi Mustafa Yaman, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz, Edremit Milli Eğitim Müdürü Yusuf Koç, Altıeylül İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çelik, Gülser Mehmet Bolluk Anadolu Lisesi Müdürü Halil İbrahim Bektaş, Hayırsever Mehmet Bolluk’ un katılımıyla Edremit Altınoluk Öğretmenevi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.
01.07.2015
Güre Mahallesi'nde Yol Yapım Çalışmalarına Başladı
Edremit, Güre, Akçay, Zeytinli, Altınoluk bölgelerinde yapımı planlanan toplam 46 bin m2 satıh asfalt kaplama çalışması yapılmaya başlanacak.
29.06.2015
Park Etmek İsterken 10 Metrelik Uçurumdan Düştü
Balıkesir’in Edremit İlçesi Altınoluk Mahallesinde aracını park etmek isterken 10 metrelik uçurumdan düşen otomobilde bulunan iki kişi yaralandı.
24.06.2015
'7. Raketini Cup Gel' Tenis Şenliği Sona Erdi
Edremit Belediyesi ve Altınoluk Tenis Kulübü tarafından birlikte düzenlenen “7. Raketini Cup Gel” Tenis şenliği sona erdi.
15.06.2015
Başkan Saka Altınoluk’ta İnceleme Ve Ziyaretlerde Bulundu
Balıkesir’in Edremit İlçesi’nin tatil bölgesi Altınoluk’ta başlayan yaz sezonunun ilk gününde Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka yapılan çalışmaları inceledi ve çeşitli ziyaretlerde bulundu.
15.06.2015
Toplam Kayıt: 239   Sayfa: 1/5 [ 1 ]  [ 2 ]  [ 3 ]  [ 4 ]  [ 5 ] 
Balıkesir Önemli kişiler























Balıkesir Haber Başlıkları
bıçaklama  Meclis Üyesi  AKP belediye Başkan adayı  Hadi Selimoğlu  yetiştiricilik  Hasan Bülent Türközen  bigadiç  antandros  hasat  gömeç  çalıştay  geri dönüşüm  temsil  karesi  Kumar  Mustafa Yaman  mesut ergin  huzur  yavru  alkol  bakkallar odası  süper amatör  altay  dsp  Hüseyin Tanrıverdi  köpek yavrusu  bandırma  sahte para  Ahmet Akın  yasadışı göçmen  minibüs  göç idaresi  dergi  Esnaf  uçak  Nurettin Güney  Bandırma Belediyesi  lokantacılar odası  festival  itfaiye  ikram  Mustafa Gürcanlar  AKP aday adayları  Müsiad  çalışma  Harun Ertaş  6 eylül  Emin Buldan  İrfan Barış  akçay  basın  kaçak midye  Seçim Sonuçları  Büyükşehir Gazeteciler Derneği  maden kazası  Önceçim  Abdülhamid Erguvan  ceza  sağlık  Belediye Meclisi  Raşit Günhan  yunanistan  maki  düzensiz göçmen  zehirleme  gümrük  aday  Kongre  futbolcu  çınar koyu  kazdağları  altın  Dilara ayan  halk eğitim  peynir  Organize Suç  mustafa güner  İsmail Pekel  erdek  harun yüzüak  itiraz  tatil  kapıdağ  teksüt  Sefer Akdağ  biyo çeşitlilik  Kemal Yenigün  deprem  Zeki Çıkrıkçı  Tarım  Ak Parti  tren kazası  höşmerim  3 şüpheli  yolcu otobüsü  hülya ertür  Şaban Özel  Küçüksan  strateji  Selim Avcıoğlu 

Son Günlerin Haberleri
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler
17.04.2024 Tarihli Haberler
16.04.2024 Tarihli Haberler
15.04.2024 Tarihli Haberler
14.04.2024 Tarihli Haberler
13.04.2024 Tarihli Haberler
12.04.2024 Tarihli Haberler
11.04.2024 Tarihli Haberler
10.04.2024 Tarihli Haberler

Haber Arama
Kelime :
Tarih :
Kriterlerin En Az Birini Girin !

Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir Altınoluk

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi